Harlequin på soverommet

(c) jorid kvam

Endelig har jeg fått somlet meg til å montere en–to–tre–fire–fem ett eller annet sorte ruter på veggen bak sengen vår – jeg var så spent på hvordan det skulle bli. Den knallstilige Herlequin wallstickeren fra Ferm Living har jeg lenge ønsket meg. Den var ikke å finne i noen nettbutikk annet enn denne fermlivingshopen, men bloggvenniner er jammen gode. Fineste Heidi/Hallingstad hadde en rull til overs med denne, og jammen sendte hun den ikke til meg helt fra DK! *lykke* Jeg har også vært bittelitt handy, og endelig har den nye taklampen fra IKEA ‘Varmluft‘ kommet opp. Synes soverommet vårt nå er et perfekt rom, og med den nye sengen – ja, så skal jeg si at jeg har sovet mine beste netter noensinne!

Det kommer flere bilder etterhvert, babysengen er også kommet på plass – Thea synes det er veldig stas!

Fin kveld,

7 Comments

 1. En liten pause Jul 18, 2012

  Ser super fint ut!!! Har også fått litt dilla på harlekinruter…hehe! Sov godt;)
  Johanne

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Jul 18, 2012

   De er så tøffe!!:-)

   Fin kveld!

   Klem

   Reply
 2. Myke minutter Jul 18, 2012

  Et personlig og gjennomført soverom dere har fått! Ut fra det jeg kan se :) Viktig med harmoniske omgivelser rundt seg på soverommet tror jeg, da sover man bedre. Fin kveld søte! Klemmer

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Jul 18, 2012

   Enig – det er en fryd å legge seg!:-) Jeg skal få tatt noen bedre bilder etterhvert – som viser helheten. Venter bare hjem noen nattbord og en finfin uro for å ha over babysengen!:-)

   Fin kveld søte!!:-)

   Klem

   Reply
 3. Lotte Jul 18, 2012

  Så nydelig!!
  Klemmer fra meg

  Reply
 4. Ynde Jul 19, 2012

  Kjempefint vart det!! Digger harlequinruter for tida :) Fin dag til deg, klem Kjersti

  Reply
 5. Så fint det ble :-) Nydelige bilder! Klem; Heidi

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *