HAY og god helg!

(c) jorid kvam

Fineste leselampe fra HAY og hviit.no er ankommet hjertehjemmet, og jeg elsker den. Så stilig og gir et litt annet preg enn andre leselamper, kanskje blir det et par slike over sengen vår? Forresten har nysengen kommet idag, snilleste svigerfar og stefar fikk den på plass og gjett om jeg gleder meg til å krype OPP i den ikveld?! Aldri mer krabbe ut av madrassen på gulvet for så å stable seg på bena _med_ leggkramper ;-) *ler*

Jeg og lille har tatt helg, etterlengtet! Fom mandag trapper jeg også ned på jobb til 50% og kjenner at det skal bli veldig deilig for både kropp og hode :) ♥ 9 uker til termin!

Fin fredag og GOD HELG!

2 Comments

 1. Myke minutter Jul 13, 2012

  Herlig med ny lampe og ny seng! Nyyt begge deler og god helg, søte :) Klemmer

  Reply
 2. Kristin Jul 17, 2012

  Nydelig fin lampe! Slik har jeg bestilt meg jeg også:)
  Ha en flott kveld
  Klem fra Kristin

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *