Med et hint av gult

(c) jorid kvam

Flere bilder fra soverommet vårt, nå er veggen endelig malt ferdig – kontrasten er borte, og jeg må si jeg synes rommet ble 10 ganger lysere og lettere. Fint med forandringer, så får man se hva tiden bringer! ;-) Sengen vår kommer forhåpentligvis ila uken som kommer, inntil videre ligger vi fortsatt på gulvet. Jeg har kjøpt en superstilig wallsticker fra Ferm Living, som jeg håper blir som jeg tenker over sengen – det blir et røfft uttrykk og jeg gleder meg til å vise dere. Et hint av gult er kommet inn, Kähler vase fra Nord Design – gult er kult!

Psst: Vil dere stemme på Noe på hjertet i konkurransen hos Stylizimo? Klikk her, og jeg blir hoppende glad!

Ønsker dere en god søndag, vi skal kose oss til gode venner og i 2 års dag til ei fin frøken! ♥

7 thoughts on “Med et hint av gult

 1. Gult er kult :)

  Det var veldig fint med den duse gule fargen på det ellers så hvite rommet :) Gleder meg til å se mer av det ferdige soverommet ditt :)

  Ha en flott uke :)
  Klem Anita :)

 2. Nydeligste vasen! En slik har stått på ønskelisten min i lengre tider:)
  Gleder meg til å se hvordan rommet blir når det er ferdig, i tillegg til kontoret!
  Klem fra Kristin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>