My office // In progress

(c) jorid kvam

Endelig, kontoret har vært ferdigmalt en god stund (les uker), men først idag fikk jeg rotet ned iMacen og litt annet. Bokhylle til permer er oppe, og nå ser jeg enden i tunellen om få et funksjonelt kontor sammen med det jeg liker. Inntil nå har kontoret vært et rotekontor, med en expedit hylle så ALT for stor som tok all plassen og samlet utrolig mye rot – den er nå kastet ut. Vi har malt fra gulv til tak, og nå kan jeg endelig se for meg at det blir her jeg skal blogge, jobbe og kose meg med bildebehandling. Et rom som bare er mitt, et rom for krativitet! Jeg venter hjem en stoor pakke fra hviit, så dette er ikke de siste bilder dere ser fra dette rommet!

Ønsker dere en fin fin Tirsdag,

12 thoughts on “My office // In progress

 1. Så fint det ser ut til å bli. Gleder meg til å se mer.
  Ha en fortsatt fin tirsdag.
  C

 2. Kommer til å se supert ut!! Hvor har du funnet den skjermspareren? I like :)

 3. Så fin kontorplass! Lekker!! Rene og fine detaljer.

  Gleder meg til å se hva du får i pakken :)

  Ha en fin kveld!

  Klem Lene

 4. Lekkert!! Her finner du nok arbeidsroen :) Håper vi får se flere bilder etterhvert ja! Fin tirsdagskveld, søte :) Her fikk vi besøk fra Vestlandet i kveld, de hadde med det nye stripete gulvteppet, yay. Klemmer

 5. Så lekkert Jorid!!

  Vi startet første skritt i prosessen nytt kontor idag, det blir sååå bra. Håper vi får gjort mye denne uken, men tar nok litt tid å få alt på plass.

  Du, den skjermspareren har jeg lastet ned tidligere, men jeg får den ikke installert på mac`n… så irriterende.. Må være noe jeg gjør feil?

  Klem

 6. Ny stol? Ny søppelbøtte? Ny mer minimalistisk stil? Mye jeg har gått glipp av her. Jeg LIKER det jeg ser:):):)

 7. Det blir SÅ fint, Jorid! :) Digger den nye stolen din – grattis! Ikke den beste å sitte å jobbe i mange timer, men pytt pytt, estetikk foran komfort, ikke sant?

  Gleder meg til å se hva du har bestilt hos Hviit.no!!

  Ha en flotters dag, min venn <3
  Største klemmen!

 8. SÅ herlig kontor du har! Jeg har et påbegynt gjesterom/kontor som rommer mange ting midlertidig. Ikke akkurat inspirerende kan du si. Gleder meg til de andre rommene blir ferdig slik at det kan fungere mindre som oppbevaring for ting, tang og rot og heller bli ryddig og funksjonellt. Kos deg med det nye herlige rommet. Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>