Newbie

(c) jorid kvam

4. juli og 30 uker, 10 uker igjen til vi får treffe vår lille ‘newbie’. Svangerskapet har gått så fort, og plutselig får jeg det over meg, at ingenting er klart end.. Babysoverommet er oppbevarings- rotrom, vi har bare rosa babyklær etter TM og tja, det eneste som er i hus og ok er vel vognen! *ler* Slik er det kanskje med andremann, at man ikke stresser like mye?! Jeg begynner permisjonen min i starten av august, og med to ferieuker før så føler jeg enda jeg har god tid – og jeg gleder meg til den begynner. Men jeg tyvstartet litt igår på KappAhl – E L S K E R ‘newbie’ serien av babytøy, så nydelig og vakkert!

Lille veier ca 1600 gram og er ca 36 cm lang – tenk et lite mennske inne i magen!

Jeg er på tur ut døren, og skal tilbringe to dager i Oslo med finefine folk :-) Følg meg på instagram, @noepaahjertet – der poster jeg mange bilder gjennom dagen. I ♥ INSTAGRAM!

Ønsker dere noen fine dager, sees på instagram!

10 thoughts on “Newbie

 1. 34 uker, og vi har akkurat begynt å ordne ting ;) Trorl vi har det vi trenger nå. Nummer to som kommer her også, og jeg synes svangerskapet har gått fryktelig fort!

  • Ja, svangerskapet her også har gått vannvittig fort!! :-) 5 uker til permisjon og ferie starter!

   Lykke til med innspurten!

   Klem

 2. Så koselig bilde av vakre deg med fine magen!

  Nyt hovedstaden og fine bloggevenner :)

  Ønsker deg en nydelig onsdag, her er det siste dag på jobb før ferie. Jeg merker hodet er ett helt annet sted *fnis*

  stor klem

 3. Ja, se der! Magen vokser, ja. Har en venninne som venter i oktober og vi synes begge det er like moro a inspisere magemalet hver gang vi treffes! :-)

 4. Nydelige fine bilder!!! Plutselig er det bare 10 uker igjen, men du rekker vel alt du har tenkt tenker jeg:)
  Kos deg på tur!
  Klem fra Kristin

 5. Det finnes ingenting vakrere enn babymager :) Fin du er:)

  Det er en så koselig tid du har i vente, og nå går det fort:)

  Newbie klærne er veldig gode, og myke:)

  God Natt:)

 6. Den gode tanken på å gå gravid kommer alltid til å kjennes som et forelska sug i magen:) Nydelig detalj med hjertet av luesnorer:)

  Nyt dagene, den lille i magen og Oslo!

  Nina

 7. Kjenner meg alt for godt igjen. Er over 35 uker nå, og vogna er det eneste som er klart her å. Gjelder å sette igang, men ikke lett med en 3 åring som har ferie og en pappa som jobber.. hehe. Lykke til med resten av svangerskapet:)

 8. Jeg elsker Newbie klærne, de passer så godt navnet sitt, myke, gode og sarte;) Nå er det kun en av bodyene som fortsatt passer yngstemann her på, 7 måneder og skulle så ønske han kunne være den lille babyen min litt til;) <3
  Med nummer to fikk jeg først fikset i stand når det var igjen et par uker til termin, hadde mye men ønsket noe nytt til han også. Det er en del av forberedelsene til å bli et familiemedlem til, det å stå å henge opp små klær gjør det litt mer virkelig….

 9. Nämen titta där vilken vacker mammamage!
  Jag går in i v. 30 idag och det slog mig också, att vi inte fixat så mycket inför bebisens ankomst… Fast det är väl nog så men andra barnet. Man tar det lite mer rofyllt.
  Lycka till med graviditeten! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>