Øyeblikk

(c) jorid kvam

Fortvilelse og gråt, en drøm har herjet i lillehjertets hode og da er man utrøstelig. Da er det godt, å krype ned i mamma og pappa sin seng, med dyne og pute – der det er trygt og godt. Vi ligger nære og tett, ikke den beste søvnen for mammaen med kulemagen – men det å ligge høyt med putene pga halsbrann å se ned på ei fornøyd og sovende frøken – det er et øyeblikk å nyte! Vips er dårlig nattesøvn glemt, vips er det ikke så nøye med en fot over hodet – vi er sammen og lille kjenner på tryggheten sammen med oss. PS: Er det nå jeg skal si at dette er tilfelle 5/7 netter i uken? ;-)

Ta vare på øyeblikkene, tiden går så alt for fort!

Ønsker dere en fin Tirsdag her skinner solen! :-)

4 Comments

 1. Siv Jul 03, 2012

  Åh, som jeg kjenner meg igjen;) Her ligger nemlig lillemor på 2 år 7 av 7 netter enten i mamma& pappas seng, eller at mamma ligger på hennes rom;) Er vel noe med alderen, for storebror var akkurat lik på samme tid- masse fæle drømmer som gjør at man rømmer opp i foreldresenga..

  “nei, nei- trollet” kom plutselig ut av lillemors munn 02.50 her ei natt, så det er tydelig masse aktivitet oppe i det lille hodet;)

  Og vips- så er den tida forbi;)

  Reply
 2. Tonje Jul 03, 2012

  Åååå. Du høres bare ut som en fantastisk mor, Jorid. Slike øyeblikk er fine, selv om de går ut over nattesøvnen… vet:) Jenta mi har blitt flinkere til å sove i egen seng etterhvert:) men kjenner igjen dette, ja:)

  God klem og god sommer!

  Reply
 3. Kristin Jul 03, 2012

  Nydelige Theamor!!:)
  Slik er det hos oss også, men istedet for 5/7 er det 7/7…;)
  Og det er greit, så lenge de sovner i sengene sine om kvelden gjør det ingenting om de kommer oppi til oss eller om vi må legge oss hos de. Viktig å nyte den kosen vi får av barna nå før de blir for store til å ville ligge inntil de kjedelige foreldrene sine…:)
  Klem fra Kristin

  Reply
 4. Carina Jul 04, 2012

  Nydelig. Det kan ofte være vanskelig å se selve øyeblikkene, i stedet for å bli frustrert og lei. Men du beskrev det veldig fint. Fin blogg du har, jeg er ny følger.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *