Sweet coffee break

(c) jorid kvam

14 dager ferie er over, og første jobbdag er unnagjort. Kjempefint å komme tilbake til jobb, men kjenner hodet trenger bittelitt tid på å omstille feriemodusen til jobbemodus. Derfor er det ekstra kos med litt tid til seg selv, og søtmons som jeg er for tiden – slenge iveg en røre med marengs for å kose seg med til en god kaffe latte. Men obsobs, de forsvinner like raskt som de er laget altså! ;-)

Alt du trenger er 3 eggehviter, 1 1/2 sukker og evt. 5 dråper eddik/sitron. Piskes sammen til du kan snu bollen på hodet, bruk kakesprøyte/skje til å fordele på et stekebrett. Steker i 45-60 min på 125 grader. Enkelt og veldig godt, perfekt også til pavlovabunn o.l.

Ønsker dere en fin kveld!

9 thoughts on “Sweet coffee break

 1. Mmm – deilig!
  De er så fine de trebrikkene dine, hvor kommer de fra igjen?
  Ha en flott kveld
  Klem fra Kristin
  Ps: hadde samme kampen med bror nå som du hadde med TM. Herlighet så sta små kropper kan være. Men virker som det er stille for kvelden nå:)

  • Ja, ikke sant – det er deilig med noe slikt i ny og ne!

   Tekoppene kommer sammen med disse trebrettene – fra nord-design.no! :)

   Ja, du – har samme runde nesten hver kveld vi – ender meg at jeg legger meg med henne.. Hehe, får se da, hvor lenge det varer! ;)

   Fin kveld søte, klem

 2. mmmm…deler søtsuget!
  og skal absolutt prøve meg på marengstopper:)
  ønsker deg en fin uke:)
  nina

 3. Mmm deilig!
  Ønsker deg en herlig sommer, Jorid. Selv om en er tilbake på jobb, er det fint med sommerettermiddager og kvelder. Håper vi har masse god varme i vente:)

  Klem Tonje

 4. Heia!
  Så fine og delikate bilder!! Kaffe og marengs blir jo enda mer fristene når de fremstilles slik :) Her har jeg slukket søthungeren med bær, kesam og kokesjokolade…(man tror man er sunn….)
  Ha en fin kveld videre!:)

  • Husker ikke, men du finner den inne hos nord-design.no :-) Og ny stol er det blitt!

   Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>