URO

(c) jorid kvam

Denne fine uroen ventes hjem en av de nærmeste dagene, fra flinke Kidivist i Berlin. Så ren og pen, enkel og ikke minst spesiell. Babysengen er flyttet inn på soverommet vårt nå, det å se at den er på plass gjør at det bare går mer og mer opp for meg nå at vi kun er 8 uker fra den store termindagen. Det er spenning, lengting og venting som står på tapeten om dagen nå…

… samt at man må stoppe opp i øverste trappetrinn for å ta igjen pusten, mens hjertet hamrer iveg! *ler* Jeg kjenner at jeg ser frem til å få kroppen min tilbake og den aktive lille som romsterer inne i magen, kan få romstere utenfor magen! ;-)

Ønsker dere en fin kveld,

6 thoughts on “URO

 1. hei Jorid
  den ser fin ut
  jeg elsker uroer
  der er så mange fine!
  danskene også lager mange nydelige.
  jeg har en med fine luftballonger fra Flenstedt,

  håper du har en fin sommer
  klem fra Åpent^hus

 2. Så fin den uroen var! Merker godt at bebisen liker kontraster og mønster, så denne blir nok populær for lille mageboeren :)

 3. heisann! så fin den var! tenkte faktisk på en slik en selv, så rent, så enkelt. tiden flyr! Har lest bloggen i noen uker nå, og jeg må si jeg gleder meg sammen med deg til den lille kommer til verden! Vi går også og venter… 6 uker igjen til vår lille skal ut, måtte tålmodigheten bære over med oss! Ser fram til flere uker med oppdatereringer, seeya!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>