Dagene …

(c) jorid kvam

… snegler seg avgårde og bloggemodusen er lik null. Dagene tilbringes mest i sofaen eller med gode venner. Det kjennes helt greit, selv om jeg gjerne skulle ønske energien var bittelitt høyere for å kunne pusle her inne med dere! Det merkes så godt at det er 14 dager til termin nå, vi har spennende dager og uker forann oss, det ukjente, som setter hodet i spinn om dagen. Noen følelser, spørsmål og tanker har dukket opp fra ‘intet’ nå som det hele nærmer seg, som jeg ikke var forberedt på – men som jeg håper og tror er helt naturlige tanker og følelser nåsom ‘lillehjertet vårt’ skal bli storesøster og jeg skal bli mamma til to! ♥

Jeg kommer sterkere tilbake vet dere, og plutselig er det kanskje en liten nyhet som dukker opp her en dag! :)

16 Comments

 1. Jane Aug 29, 2012

  Lykke til med innspurten. Skjønner veldig godt at energinivået er på bånn nå. Ta vare på deg selv, nyt den siste tiden med magen og lytt til kroppen. Vi er her når du har energi nok til å blogge vettu :)
  klem klem

  Reply
 2. Jane Aug 29, 2012

  Ønsker dig alt det bedste. Har sendt dig en mail. Gad vide om du har fået den.

  Reply
 3. MissMette Aug 29, 2012

  Nydelige bilder, Jorid :)
  – og spennende dager for deg og dine ღ
  Kos deg og nyt dagene ღ Stor klem fra Mette

  Reply
 4. Kjenner følelsen – tiden går sent samtidig som man i ettertid innser at den gikk ganske fort. Nå har jeg blitt 3 barnsmamma (23.august kom jenta vår) og når jeg nå ser tilbake tenker jeg “hvor ble tiden av” Nå prøver jeg helst å stoppe klokken og suge til meg hvert eneste lille sekund med lille prinsessen vår. For tiden går altfor fort! Vi bare merker det ikke når vi venter. Lykke til med fødsel (når det skjer) :)

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Aug 29, 2012

   Gratulerer så mye med nydelig frøken! Nyt tiden – husker hvor fort den gikk med storesøster her.. Og ja, skal prøve nyte denne tiden også! Plutselig er den over ..

   Godklem

   Reply
 5. Kristin Aug 29, 2012

  Helt naturlig å få mange tanker og følelser når noe ukjent står på trappene – kanskje det er bare sunt? Gjør en mer skjerpet og klar for det som kommer?
  Nydelige bilder!! Og bordet ditt er jeg så skrekkelig misunnelig på – såååå lekkert!! Kanskje jeg skal ønske meg det til bursdag/jul? Hmm, det hadde vært noe:)

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Aug 29, 2012

   Ja, tror nok det er sunt å ha disse tankene – for å sette ting litt i perspektiv, samt at man er bittelitt forberedt på hva som kan skje og ikke. Mest er samvittigheten, for storesøster – men håper det går over! :-)

   Så koselig med ord fra deg vennen!

   Godklem

   Reply
 6. Stine Aug 29, 2012

  Sender en varm klem :)

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Aug 29, 2012

   <3

   Reply
 7. Siv Aug 30, 2012

  En spennende tid for dere Jorid!:) Venter jo litt i spenning jeg også,å det er jeg nok ikke alene om,blir det en jente eller gutt:D

  Klem

  Reply
 8. Tonje Aug 30, 2012

  Hei Jorid

  Så godt å besøke bloggen din igjen, både i bilder og tekst er det en så deilig ro her inne hos deg, og så er du bare så inspirerende! Jeg har hatt en lang bloggpause i sommer, og kjenner at det er deilig å være tilbake:)

  Ta godt vare på deg selv og jeg tror du gjør rett i å ta det med ro nå før den lille kommer. Håper du er i grei form. God klem til deg!!

  Reply
 9. IngridsBlogg.no Aug 30, 2012

  Du, den koppen, hvor er den fra? Kommer den med andre bokstaver på?

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Aug 30, 2012

   Den er fra nord-design.no – design letters heter de! Kommer med alle bokstaver, og mindre kopper i melamin for barn! :-))

   Reply
 10. Min lille løvetann Aug 30, 2012

  Lykke til med innspurten Jorid! :) Sender deg de beste og fineste tanker for den siste tiden. <3

  Klem Kariann

  Reply
 11. Bird Aug 30, 2012

  Lykke til med siste innspurt, som sikkert føles evigvarende? Min innspurt er litt lengre enn din, for om 5 uker har min lille sommerfugl meldt sin ankomst, i allefall i følge ultralyd:) Energinivået er nok ikke helt som det en gang var her heller nei, men det kommer vel tilbake får vi tro:)

  Reply
 12. ingrid lerstad Aug 30, 2012

  Skjønner godt at energinivået ikke er på topp og at man ikke orker like mye som normalt. Ta vare på dere selv og kos deg disse siste dagene nå da vennen :) stor klem herfrfa

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *