Friskt og energigivende

foto fjellby

August måned er straks over, og vi går inn i min favorittmåned #1. September er alltid en måned jeg har ventet på, og det ikke bare fordi jeg har bursdag altså *hihi*, men fordi det er en måned hvor temperaturen synker og man må finne frem skjerfet, det blir mørkere på kveldene, ullpleddet og tente telys er ikke langt unna. En måned hvor luften blir så frisk som den aldri før har vært, og naturen endrer fargene – jeg elsker September mot Oktober, jeg får ny energi.

Og ingenting er vell bedre enn at også September fra nå vil inneholde en fantastisk opplevelse, et lite menneske fra min mage skal komme til verden – og det i min favorittmåned! ♥

8 Comments

 1. ingrid lerstad Aug 27, 2012

  September var favoritt måneden til mormor også :) Må inrømme at jeg er mer sommerjente, men september har jo definitivt sin sjarm med alle fargene på trærne :) Lykke lykke til med fødselen kjære deg! Såutrolig spennende og koselig! :)) klem fra meg

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Aug 27, 2012

   Liker mormoren din! ;-)

   Så koselig med en hilsen fra deg, håper du har det bra? :-)

   Går fort for oss her og nå, termin er så nær så nær!

   Fin kveld søteste, klem

   Reply
 2. Maren Aug 27, 2012

  Så enig! Vintermenneske jeg da, men senhøsten er nydelig. Ikke minst det at telysene faktisk vises:-)
  Lykke til med den lille søte i magen, kos deg;-)
  Gleder meg til å følge deg videre!

  Reply
 3. MONICA Aug 27, 2012

  Jeg er så enig, så enig! Både våren og høsten har noe ved seg som jeg liker så godt! Og spesielt høsten står for kosetid med tente lys, en kopp te, teppe mm… Jeg ble så glad i de ordene dine! Så vakkert skrevet!
  Klem;)

  Reply
 4. Har en drøm... Aug 27, 2012

  Er SÅ enig Jorid:)
  Høsten er vakker ♥
  Det er min absolutte favoritt tid og:)

  Og så herlig med en helt “fersk” liten gooing også – helt perfekt!!

  Reply
 5. Sofie Aug 28, 2012

  Helt enig, det er så deilig når høsten kommer! I går tente jeg lys i lykta mi, bare fordi jeg ville omfavne høsten. Gjør det hvert år, og det er like koselig hver gang :) Høsten er min absolutte favorittårstid!

  Reply
 6. Ynde Aug 29, 2012

  Masse lykke til med fødselen og det som kjem! Fin tid å få ein liten baby på ♥ og så flott stelleveske du har fått, den var bare nydelig!! Klem Kjersti

  Reply
 7. Kristin Aug 29, 2012

  Hadde det ikke vært for at sommeren uteble i år hadde jeg sagt meg enig med deg. Men merker jeg ikke er klar for mørkere/kortere dager enda…
  Klem klem

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *