GENEVA + LOVE

(c) jorid kvam

Noen ganger kommer det saker inn dørene her som jeg bare blir superforelsket i, som for eks appleduppeditter, et fint stripete pledd eller en kopp med en bokstav. Materielle saker, som iallefall jeg kan bli veldig glad i! ;-) Da jeg kom over tilbudet på spaceworld på en Geneva radio/dock var jeg ikke vanskelig å be, denne har jeg ønsket meg så lenge – og hadde tanker om at denne kom til å bli brukt mye. Min bedre halvdel trodde kanskje ikke så mye på meg da jeg fortalte alle mine tanker om radio, musikk osv, da jeg alltid har mange fine unnskyldninger for nykjøp.. *kremt* Men jammen tok han feil, Genevaen spiller hver dag – står på med radio, noe som forøvrig er veldig hyggelig når man holder på inne og når frøken kommer hjem fra barnehagen er det som regen spotify og mange fine barnesanger som spiller, mens middagen lages og hun pusler med å danse og synge! (og ja dere, jeg har sett knottene under selve spilleren, som nå er skrudd av;))

Ja, denne genevaen er perfekt hos oss – i love it! Den har flyttet på seg fra kontor, kjøkken og nå til stua – jeg ønsker meg flere for å bruke rundt om… ;-)

Fin kveld,

5 Comments

 1. carine Aug 14, 2012

  Jeg har lik og ELSKER den :). HVor er teppet ditt fra?

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Aug 14, 2012

   Teppet som henger på stolen ? :) Fra IKEA, nyhet!

   Klem J

   Reply
 2. Kristin Aug 14, 2012

  Supersmart!
  Jeg blir mer og mer forelsket i hjemmet deres Jorid og finner umåtelig mye inspirasjon hos dere!
  I dag kjøpte jeg 10 l med kvist- og sperregrunn. Forhåpentligvis vil gangen nede og oppe + trappeoppgang bli fin og hvit om ikke så lenge:)
  Ha en flott kveld
  Klem fra Kristin

  Reply
 3. Hei & hopp!
  Jeg har også skrudd av knottene under – men det tok ei stund før det gikk opp for meg at det gikk an :) *ler*
  Den er bare superherlig – digger min også!

  Reply
 4. Pantonejane Aug 15, 2012

  Jeg har dessverre ikke en slik herlighet, men vil veldig gjerne ha :) Sett på den nye lille Geneva, og kunne tenkt meg en slik på badet f.eks :)

  Ønsker deg en fin dag.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *