INTERIØR- OG BOLIGMESSEN // BERGEN

Har du fått med deg årets store interiørhappening som skjer i Bergen 28. – 30. September? Jeg hadde store ønsker om at min kjære skulle bestille fly og opphold til meg i bursdagsgave til årets interiør- og boligmesse!;-) Jeg skulle ha en helhelg med de beste bloggvenner, champagnefrokost, bloggmiddag, påfyll av herlig interiørinspirasjon og masse shopping. Meeen, så ble situasjonen slik at jeg nok sitter hjemme i ammetåke, med sprengte pupper, i morgenkåpe og med verdens fineste lille nyfødt i armene. Så turen til Bergen blir fulgt via instagram og bloggvenners bloggposter – gleder meg allerede!!

Men jeg må fortelle om det, og jeg håper alle som får anledning tar turen til Bergen. Det blir også arrangert eget opplegg også bare for bloggerene, som du kan lese om under her:

For å bli med på bloggtreff og middag klikker du på bildet over for å komme til påmeldingen, eller du kan MELDE DEG PÅ HER. Det er fortsatt ledige plasser! *sukk* Jeg skulle ønske jeg kunne være med!!

Samtidig arrangeres det en egen stylingkonkurranse, som du kan lese om inne på bloggen til Fru Fly HER. Fineste Jeanette/BY FRYD skal være sjef for juryen! :-) Deadline for å sende inn bidrag er 1. september.

Altså, kort oppsummert; kom dere til Bergen på interiørmesse! :-)

Ønsker dere en fin fin Torsdag!

5 Comments

 1. Myke minutter Aug 16, 2012

  Jeg skal på messen i Bergen og gleder meg veldig! Synd vi ikke ses der :) Ha en fin kveld vennen! Klemmer

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Aug 16, 2012

   Så gøy! Synd vi ikke møtes, men gleder meg til å høre hva du synes :-))

   Godklem

   Reply
 2. Kristin Aug 16, 2012

  Veldig veldig lyst til å dra i vei men det er ikke så lett å få det til å passe med resten av familien – satser på at det blir enklere neste år:)
  Ha en flott kveld vennen!
  Klem fra Kristin

  Reply
 3. Jeg skal også på messen, og gleder meg så masse!
  Skal bli herlig med en helg med kjekke bloggevenninner og masse masse inspirasjon og interiør!
  Kanskje vi ses der neste år :-)
  Klem

  Reply
 4. Fabelaktig Aug 17, 2012

  Så gøy! Jeg vant en tur til Italia og er dermed bortreist, men neste år :)

  Fin fredag, søte!
  klemklem

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *