Link love // By Fryd

Foto: Jeanette Lunde // BY FRYD

Det finnes SÅ mange flinke, fine og kreative jenter i bloggverdenen. Jeg har fått så mange flotte bekjentskaper og vennskap via noen tastetrykk, noen har jeg møtt irl andre har jeg bare hatt den beste kontakten med via mail/facebook/bloggen. Jenter som jeg kan kalle venner, som jeg har plassert i hjertet mitt! ♥

Idag vil jeg fremheve ei av disse flotte kreative kvinnene som har inspirert meg, Jeanette Lunde som skriver og driver BY FRYD. Vi har den siste uken jobbet tett, som hun selv skrev, som et godt gammelt team ;-) *ler* Jobben har vært å flytte den gamle bloggen over til nytt domene, og designe siden. I ekte fryddesign ånd, tryllet Jeanette frem de fineste bilder, logoer og hadde tanker om designet – sammen jobbet vi frem BY FRYD og jeg synes resultatet ble perfekt! Godt teamwork, og kommunikasjon er nøkkelen – jeg anbefaler deg å titte inn på bloggen hennes, bli inspirert og nyt de vakre bildene – besøk BY FRYD.

Ønsker dere en fortreffelig helg, vi skal feire kjærligheten – og bryllup står på planen i morgen!

7 Comments

 1. STYLIZIMO Aug 03, 2012

  Så flink du er, Jorid! Bra jobba <3 Grattis til dere begge!

  God helg!
  klem Nina

  Reply
 2. Sofie Aug 03, 2012

  Utrolig fint design! Du er kjempedyktig, Jorid! Rent og pent :D

  Reply
 3. MissMette Aug 03, 2012

  Så flink du er ღ – likte designet veldig godt…
  Ønsker deg en fiiiiiiiiin helg ღ klem fra Mette

  Reply
 4. Siljes blogg Aug 03, 2012

  Flink du er Jorid! Kanskje jeg snart burde prøve å fikse litt på min blogg:)

  klem klem

  Reply
 5. Tonje Aug 03, 2012

  Du er flink Jorid!!

  Knallfint!

  Klem

  Reply
 6. Jeanette Lunde Aug 06, 2012

  Tusen takk Jorid :) Du er vel god! klemmer

  Reply
 7. Lene Holm Aug 06, 2012

  Knallfint Jorid!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *