Praktisk og nydelig stelleveske fra SMALLSTUFF

(c) jorid kvam

Jeg er pakket og klar for opphold på sykehuset, og babyen sine saker har jeg pakket i den nye stellevesken vår fra SMALLSTUFF fra barnetøysnettbutikken og min annonsør Sam&Sofie. I ekte skinn, og den fineste fargen – jeg er forelsket. Jeg valgte en stelleveske jeg også kan bruke etter småbarnstid, som ikke er en ‘utpreget’ stelleveske. Men den må likevel være praktisk for å få med seg det man trenger, og det synes jeg denne er med sine 2 store rom og et rom i midten med glidelås. På forsiden er det også to små lommer, som for meg va viktig i valget da man kan legge nøkler, mobil osv. her. Du kan se de forskjellige modellene og fargene HER.

Pakket og klar – synes det er så koselig å ha med eget tøy til babyen som vi kan bruke på sykehuset!

Ønsker dere en fin lørdag, vi koser oss med oldemor på besøk!

Sponsored content

15 Comments

 1. Maren Aug 25, 2012

  Så fin! Gleder meg til å se den lille snart:-) God helg;-))

  Reply
 2. Tonje Aug 25, 2012

  Den veska var bare helt nydelig. Elsker fargen!!
  Ikke lenge igjen nå, er det? Tenker dere gleder dere til å hilse på den lille. Og så spennende da og ikke vite kjønnet, tror ikke jeg hadde klart å ikke vite, er så nygjerrig:))

  Kjekt å titte innom deg igjen, Jorid. Jeg har hatt en lang og deilig sommerferie og prioritert noen innlegg i ny og ne og omtrent ikke vært innom en eneste blogg… Tror jeg trengte pausen.

  Titt gjerne innom giveawayen min. Lodder ut veggord fra urbanwalls. Jeg har falt helt for husreglene; slike ønsker jeg meg på veggen:)

  Ønsker deg ei god helg og fine dager og masse lykke til på selve dagen
  Klem Tonje

  Reply
 3. Katrine Anita Aug 25, 2012

  Takk for tipset! Jeg har enda ikke bestillt meg stelleveske, det er så mange der ute som ikke tiltaler meg. Skal sjekke ut tipset ditt. Ønsker deg ei magisk helg! Jeg har pakket sånn halvveis, men det er da enda fem uker igjen for min del. Klem

  Reply
 4. Sofie Aug 25, 2012

  Så fin stelleveske! Jeg er sånn halvveis på utkikk etter ny, for den som hører til vogna er så upraktisk! Har bare ett stort rom + et lite til mine ting), så jeg finner jo aldri det jeg skal.. Skal jammen kikke innom sam & sofie ;)
  God helg!

  Reply
 5. Vibeke Aug 25, 2012

  Kjempelekker! Og bra inndeling – samme type som i min fra Gaia & Ko.

  Da Hedda ble født brukte vi kun egne klær på sykehuset – stor stas ♥ Og vi kommer til å gjøre det igjen!

  Reply
 6. Manuela Hardy Aug 26, 2012

  Aldri sett den før, kjempestilig!
  Ikke feil å ha en sånnen :)

  Reply
 7. Min lille løvetann Aug 26, 2012

  Åh fy søren så nydelig! Vet hvilken stelleveske jeg ønsker meg, når den tid kommer hos oss. ;)
  Var jo så praktisk og grei, og den bar ikke noe tydelig “stelleveske” preg. Du er god til å finne slike fine og handye ting. :)

  Klem Kariann

  Reply
 8. Mari Aug 26, 2012

  Så fin den var :) Det er så viktig å ha en veske man er fornøyd med, den skal tross alt brukes veldig mye. Jeg har en fra Marc by Marc Jacobs jeg er veldig fornøyd med. Innlegg om den er rett rundt hjørnet :)

  Reply
 9. mrs.sofiedal Aug 26, 2012

  *Elsk* Super flott stelleveske! Vet hva jeg skal invistere i når neste lille nurk kommer til verden. Trenger ikke gremmes når man går med denne :)

  Kristine

  Reply
 10. Katrine Aug 27, 2012

  Jeg har en følelse av at noe stort er i gjære, kanskje har det kommet en liten skatt i løpet av de siste dagene. Kanskje ble det ingen langdryg permisjonstid på deg likevel. Jeg håper i hvertfall at alt står bra til med deg, og med den lille. Gode tanker sendes uansett din vei! :))

  Reply
 11. henriette Aug 27, 2012

  utrolig fin stelleveske :) sånn kunne eg også treng sjølv med litt større barn, 2,5 år- 6 år og 8 år… alltid greit med god plass i veska. :)

  lykke til med siste innspurt i svangerskapet ditt, håper formen din er fin. Ei spennande tid dåke går i møte.

  Reply
 12. Bird Aug 28, 2012

  Heeelt enig! Den veska var bare superfin! Neste nså jeg fikk lyst til å herme …:)

  Reply
 13. Ærs.. Den er ikke i nettbutikken lengre :(

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Sep 10, 2012

   Nei, kommer inn flere i Oktober! Skulle du hatt ?:)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *