Styled by Lotta Agaton

Foto: Henrik Bonnevier Styling: Lotta Agaton

Aaah, se disse nydelige bildene, av en drømmeleilighet. Vakkert, grått, sort, flotte tekstiler og spennende møbler. Stylet av Lotta Agaton for Folkhem, og jeg simpelthen elsker det – hun er en av de dyktigste stylistene synes jeg. Bildene har sirkulert i bloggverdenen, men jeg kom over de igår hos trendenser.se igår.

Dette er bilder jeg tar meg meg i inspirasjonskategorien, for å se igjen og igjen – som inspirasjon til nytt hjem!

Ønsker dere en fin fin Torsdag!

6 Comments

 1. Karoline Aug 23, 2012

  Herlig inspirasjon, jeg har ikke sett dem før! Og jeg er absolutt forelsket i gulvteppet hennes! Om noen vet hvor det er fra, eller hvor jeg kan finne noe lignende, setter jeg stooor pris på å få vite det!

  Håper du koser deg i permisjon!

  Klem

  Reply
 2. MonicaUE Aug 23, 2012

  Det er ikke mange hjem jeg kan si det om, men her kunne jeg ha flyttet rett inn-wow! Takk for super inspirasjon på en grå dag:)

  Reply
 3. Lillekatt Aug 23, 2012

  Oh, hello!!!!

  Reply
 4. Hviit Aug 23, 2012

  Nydelig! Har ikke sett bildene før jeg, så tusen takk!

  Reply
 5. ANETTESHUS Aug 24, 2012

  Her var det mye vakkert !! Et vakkert hjem … selv om jeg ikke er så overbegeistret for “plastikken” ;)) hihi

  God helg, vennen ! Håper formen er god !
  KLEM KLEM

  Reply
 6. Trude Aug 26, 2012

  Stilig!! Liker stuebordet, hvor kommer det fra tro?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *