Styled by Lotta Agaton

Foto: Henrik Bonnevier Styling: Lotta Agaton

Aaah, se disse nydelige bildene, av en drømmeleilighet. Vakkert, grått, sort, flotte tekstiler og spennende møbler. Stylet av Lotta Agaton for Folkhem, og jeg simpelthen elsker det – hun er en av de dyktigste stylistene synes jeg. Bildene har sirkulert i bloggverdenen, men jeg kom over de igår hos trendenser.se igår.

Dette er bilder jeg tar meg meg i inspirasjonskategorien, for å se igjen og igjen – som inspirasjon til nytt hjem!

Ønsker dere en fin fin Torsdag!

6 thoughts on “Styled by Lotta Agaton

 1. Herlig inspirasjon, jeg har ikke sett dem før! Og jeg er absolutt forelsket i gulvteppet hennes! Om noen vet hvor det er fra, eller hvor jeg kan finne noe lignende, setter jeg stooor pris på å få vite det!

  Håper du koser deg i permisjon!

  Klem

 2. Det er ikke mange hjem jeg kan si det om, men her kunne jeg ha flyttet rett inn-wow! Takk for super inspirasjon på en grå dag:)

 3. Her var det mye vakkert !! Et vakkert hjem … selv om jeg ikke er så overbegeistret for “plastikken” ;)) hihi

  God helg, vennen ! Håper formen er god !
  KLEM KLEM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>