A sister is a forever friend!

Søstre for alltid – på godt og vondt, det gleder meg å vite at disse to har hverandre, skal vokse opp sammen og forhåpentligvis få et fantastisk søsterforhold når de blir voksne. Ingen tanke varmer mammahjertet mer!

Det jeg også synes er så gøy med at vi har fått enda en prinsesse, er å kunne kjøpe like klær – det synes jeg er så fint, og kommer nok til å gjøre så lenge jeg får lov og storesøster synes det er greit! ;-) Idag da vi tok på de nye kosedressene fra Epleskrinet Barneklær var storesøster veldig stolt over at lillesøster har heeelt lik! Dressene er fra Memini – et favorittmerke her i huset, som nå er på SALG hos Epleskrinet.

Kler du dine jenter/gutter i like klær? :-)

Good lørdag!

11 Comments

 1. Stine Sep 29, 2012

  Så herlige jenter <3
  Har selv en bror, så vet lite om søsterforhold, men gleder meg til å se det i mine jenter! Som du sier: på godt å vondt.

  God helg Jorid

  Reply
 2. veronika Sep 29, 2012

  sååå søte <3
  god helg til deg og dine!
  *v

  Reply
 3. Linn Sep 29, 2012

  Søtere enn sukker ;)
  De dressene har jeg lyst på til jentene mine og,fikk ikke mindre lyst nå akkurat,hehe.

  Søsteren min og jeg er veldig gode venner den dag i dag,skiller 4 år mellom oss :)

  Reply
 4. Precious Home Sep 29, 2012

  Jeg har ikke to jenter, men kjøper gjerne 2 hvis jeg finner noe ekstra fint, som Jessica sin kusine får som er 5 mnd eldre:) Da får de likt tøy:) Kjempestas for mammaene.
  Håper at kusineforholdet blir like sterkt som ett søsterforhold kan bli:) De har ihvertfall begynt bra nå ;)

  Ha en fin dag!

  Reply
 5. Anita Sætervadet Sep 29, 2012

  Flotte jenter du har.
  Jeg har to jenter og en gutt, jentene er det bare 18 mnd mellom og jeg ser hvor stor glede de har av hverandre idag.
  Har tidligere kjøpt en del like klær til jentene, men det har naturlig avtatt litt fordi de er 8 og 10 år nå og har litt ulik smak. Men hender at vi fortsatt kjøper samme plagget, men i forskjellig farge. En gang fikk jeg også tak i like kjoler til jentene og skjorte til eldstemann i samme stoffet. Da syns jeg de var veldig søte :-)

  Ha en fortsatt god lørdag :-)
  Klem Anita

  Reply
 6. Har en drøm... Sep 29, 2012

  Så skjønne jentene deres er Jorid ♥
  Nydelige bilder:)

  Reply
 7. Hild Frøya Sep 29, 2012

  Åååå.. Så herlige bilder :-)

  Reply
 8. Siv Sep 29, 2012

  Så søte de er:) Nydelige bilder Jorid!

  Klem

  Reply
 9. marita | ellemelle Sep 30, 2012

  Så fine jenter du har, og nydelige MeMini dressa :) Her blir det lite like klær, guttane mine hadde ein lik body og ein lik pysjamas når Elliot var nyfødt, og matchande Deer heildress og genser fra MeMini i fjor vinter :) Og det er vell det.

  Reply
 10. Jannicke- Jattes.com Sep 30, 2012

  Vakre barn dere har! nydelig i samme dressen..

  Ønsker deg en herlig Søndag –
  Klemmer fra Jatte♥

  Reply
 11. Kristin | Min Lykke Oct 03, 2012

  Så fine jenter du har Jorid – nydelige bilder!!!
  Klem fra Kristin

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *