Coffee baby!

Det beste med at graviditeten er over, er å kunne kose seg med ting man ikke kunne under svangerskapet. Jeg var så glad i iskaffe en periode, men på slutten kunne jeg nesten ikke lukte på kaffen før jeg kjente hjertet banket av koffeinen og halsbrannen steg. Nå derimot, kan jeg bare nyte en god iskaffe når jeg vil – uten å tenke på konsekvensene! For ikke å snakke om roastbeef, med rødløk og remulade *hihi* Men så er det alle disse andre godsakene som nå skal legges til side (etter at boblemelkesjokoladen i kjøleskapet er spist ;-)) Jeg gleder meg til å komme tilbake til meg selv, og komme igang med trening igjen!

Hva var det første du spiste etter fødselen, som du ikke fikk lov til under svangerskapet?

Fin kveld ønskes dere alle! ♥

19 Comments

 1. Ida Sep 17, 2012

  SMÅGODT! I bøtter og spann, nesten (okei, stryk det!) hver dag!
  Jeg fikk sånn halsbrann av å spise godteri, at jeg ikke kunne lukte oppi posen
  uten å brenne opp innvendig!!!
  Dessuten gav (jeg skylder på det iallefall) ammingen ekstrem sukkerbehov!
  Nyt barseldagene! Du er heldig!
  Og lille Hedda Sofie (nydelig navn by the way) er såååå vakker!

  Store klemmer fra Ida – som altfor sjelden legger igjen en hilsen!

  Reply
 2. Elise Sep 17, 2012

  Kjenner meg så igjen! Her var det spekematen som gikk ned på høykant etter fødselen. Min kjære var faktisk og kjøpte spekeskinke til meg, og kom med på sykehuset :) Ønsker deg en fin kveld også, kos deg med både stor og liten prinsesse <3

  Reply
 3. Cathrine Sep 17, 2012

  Jeg klarte heller ikke kaffe på slutten, ble bare kvalm og uvel av det! Iskaffe gikk derimot helt fint, men det ble gjerne litt for mye av det gode… Hehe! Nå nyter jeg varm kaffe! Måtte også hive i meg litt spekemat ganske kjapt etter at jeg hadde født (de hadde det på sykehushotellet!) og det smakte himmelsk! Kos dere med sovebabyen! Vi “koser” oss med byssing store deler av kvelden ;)

  Reply
 4. Precious Home Sep 17, 2012

  Salami…ca 20 min etter fødsel..mmm! så godt!
  Savnet det utrolig masse når jeg gikk gravid…

  Reply
 5. Myke minutter Sep 17, 2012

  Jeg lå på sofaen på det kvalmeste og gledet meg til svigermors svinestek på julaften :) Hadde termin i desember og planlagt keisersnitt med lillebror, så jeg visste at han garantert ble født en uke før jul, senest. Jeg var ekstremt plaget med halsbrann under begge svangerskapene og selv om jeg kuttet alt med syre, krydder og salt var det ille. Pizza og appelsinjuice var det verste. Siden jeg hater sykehusmat (etter å ha bodd et halvt år på sykehuset etter fødselen til storesøster), kom mannen med middag til meg de dagene jeg lå på barsel med lillebror :) Sushi og Peppes pizza smakte da himmelsk, kan jeg fastslå! Kos dere videre med lille nurket :) God klem

  Reply
 6. Spekeskinke og Salami har jeg tatt helt av med etter det siste svangerskapet. Spiste det lenge etterkant. Ellers var jeg utrolig glad for at jeg kunne ta medisiner for migrene. Ble en del anfall på slutten, så det alene var en befrielse. Ellers må vel det og kunne spise bakevarer, banan og ellers søte ting uten å få halsbrann utrolig digg. Man lærer å sette pris på det minste ting etter et svangerskap ;D

  Kos deg masse :)

  Reply
 7. dina Sep 17, 2012

  Kaffe kaffe kaffe! J elsker kaffe kaffe i alle slags former men under graviditeten klarer j ikke drikke det. Nå derimot koser jeg meg med kaffe kaffe titt og ofte mens jeg titter ned på min nyfødte gutt.

  Reply
 8. Trådsnella Sep 17, 2012

  Ahh.. husker ikke hvilken ulovlighet jeg spiste først.
  Men det første jeg spiste var vanilje yoghurt med bjørnebær fra yoplait.
  Hadde aldri smakt den før, men den sto på kveldsmatbordet på føderiket, å siden har det vært en storfavoritt både hos meg og snuppa.
  Tenker på denne fødsels-kveldsmaten hver gang jeg spiser yoghurten ;)

  Iskaffe så godt ut! Hvilken kapsel bruker du? søtning?
  Aldri laget iskaffe på nespressoen vår jeg. Men jammen må det prøves ;)

  Håper du har hatt en fin fin mandag og at resten av uka blir strålende!

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Sep 17, 2012

   Så herlig – jeg spiste som bRe det på barsel! Maten hadde aldri smakt så godt, og null halsbrann :-))

   Bruker sen kapselen vi har, men sort og grønn er best. Bruker også sjokoladekaffesirup i ;-))

   Reply
 9. Ida* Sep 18, 2012

  Spekemat! Fikk grøt på sykehuset, og da smakte det ekstra godt med spekemat til etter 9 mnd uten ;-)

  Reply
 10. Linda Sep 18, 2012

  Under svangerskapet kunne jeg spise alt, men da babyen kom ble det slutt på det meste! Hun hadde vondt i magen og reagerte på alt jeg spiste, siden jeg ammet.

  Reply
 11. Ann Sep 18, 2012

  Mmm, iskaffe! Vi elsker nespressomaskina vår, men eg gløymer heilt at ein kan lage kalde drikker også- Ikkje har vi prøvd det heller sjølv om vi har hatt maskina i halvanna år. Eg kjem til å bli hekta; det veit eg! Kjenner til kaffeskjelvinga berre ved tanken på ein slurk under graviditet – det er så godt når babyen er på utsida av magen og ein igjen kan oppdage kaffe. Kos deg med den nyde babyen; heldige du!!

  Reply
 12. Elin Sep 18, 2012

  Gratulerer så mye med lille Hedda Sofie:) Vakkert navn..) Min lille heter Mille Sofie…Jeg må være forsiktig med hva jeg spiser og drikker pga magen til veslejenta….Holder meg unna coffeindrikker, løk, sjokolade, ol…..Kos deg masse med den lille og resten av familien..Klem Elin:)

  Reply
 13. kjenner meg veeeeeeldig igjen!!!
  uff, kg sitter som støpt enda.

  Reply
 14. FruVa Sep 18, 2012

  Gratulerer med jenta!
  Jenta vår ble 1 mnd i går, tida går så utrolig fort.
  Det første jeg spiste var spekemat, det var lunsj på sykehuset en av dagene vi var der. Lykke ;)

  Reply
 15. annikken - osloliv Sep 19, 2012

  Jeg tror det skal bli et svæært smørbrød med salami, brie og paprika!! Med roastbeef på en god andreplass:) Har også vært veldig på-og-av med om kaffe er godt eller ikke, så gleder meg til forhåpentligvis å få tilbake lysten på det.

  Gratulerer så masse med babyen deres, hun har fått et nydelig navn!

  Reply
 16. Hanne Sep 20, 2012

  For en koselig blogg, en fin oppdagelse :-) Sitter her å teller ned til termin på mandag, og har planer om å spise brødskive med fårepølse og agurk..åh, for et savn! Iskaffe’n din ser knallgod ut, hvordan lager du den? En espresso og kaldt melkeskum? Er litt fersk på nespresso’n vår, føler ikke jeg får utnyttet den max :-) Nydelig liten jente du har, og et herlig navn!

  Reply
 17. Sofie Sep 22, 2012

  Ønsket meg spekemat, og det fikk jeg! Nam!

  Kos deg med kaffen!

  Reply
 18. Hilde Sep 23, 2012

  Er gravid snart 3 måndar på vei og gledar meg veldig til å kunne ete focaccia med spekeskinke og brie! Nam noke av det beste eg veit! Men det er ei stund igjen!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *