Hem til salu

Når jeg vil finne litt inspirasjon for å se nydelige hjem, klikker jeg meg inn på hjemmesiden til den svenske megleren Alvhem. De lager de flotteste boligprospektene for leiligheter som skal selges – jeg elsker bildene de tar! Det som gjør prospektene og bildene så unike, er at de styler leilighetene med detaljer som vesker, sko, blomster, lys o.l. fremme. Det er ikke striglede overflater der alt av ting og tang fjernes, men her tilføres heller flatene ting vi bruker i hverdagen – noe som gjør bildene levende! Jeg elsker det – og håper vi kan se mer av denne type boligprospekt også her til lands etterhvert.

Hva synes du om slike type salgsprospekt? Jeg kunne flyttet rett inn iallefall!

Ønsker dere en fin Tirsdagskveld! ♥

Bilder lånt fra Alvhem Mäkleri

7 Comments

 1. Har en drøm... Sep 18, 2012

  SOLGT!!
  Hihi, ja, denne kunne jeg kjøpt kjenner jeg:))
  Digger stylingen ♥

  Reply
 2. Hege Sep 18, 2012

  NYDELIG stylet, utrolig inspirerende bilder!!! Kunne flyttet inn her jeg også (eller hentet de inn for å style litt her hos meg tjihi:)

  Ha en herlig kveld!!!

  Klem fra Hege

  Reply
 3. Idun kvalsvik Sep 18, 2012

  Ryddig rot! Digger det! :D

  Reply
 4. Lillian Sep 18, 2012

  Inspirerende bilder, så kult!!
  Vi har litt å lære av det ja!

  Reply
 5. MONICA Sep 18, 2012

  Jeg er helt enig med deg!!!! Norske boligstylister har mye å lære av svenskene! De er etter min mening laaangt foran oss nordmenn! Selvfølgelig har Norge også noen dyktige boligstylister, men det er for få av dem! Som nyutdannet boligstylist nki skal jeg kanskje være litt forsiktig med hva jeg sier, men jeg har tenkt akkurat det samme som deg her! Gleder meg til å titte innom Alvhem sin nettside!
  Takk for inspirerende bilder og tekst!

  Reply
 6. Marianne D. Waagan Sep 19, 2012

  Lekkert og flott, kunne ha flyttet rett inn jeg.
  Kjempesmart med slik boligstyling før salg… hadde vært
  en drømmejobb å ha:)
  Håper det blir mer av slikt her i Norge også i fremtiden… det trengs!

  Klem fra Marianne

  Reply
 7. Jeg liker veldig mye! :) Ser at de prøver seg på litt av hvert i norske boligannonser, men de kunne jo godt tittet litt mot søta bror :) Har så lyst til å kjøpe bolig, men når man bor i Oslo, prisene er som de er og samboeren ikke har lyst på gigantlån får vi klare oss med å leie en stund til… *sukk* ;)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *