Ved neste besøk…

… til New York SKAL jeg ta turen innom dette vakre stedet, Tartinery – se det røffetøffe interiøret! Dette er bilder fra da fineste Lise/Fjellby besøkte NYC.

Jeg og min søster planlegger tur ‘over there’ til neste sommer i slutten av permisjonen min. Vi gleder oss veldig veldig til herlige dager i min favorittby #1. Jeg gleder meg så til å vise henne Highline park, drømmeshopping i SoHo, utsikten fra Top of the Rock, lunsj i Central Park, en god frappe i en travel Starbucks, Lion King på Broadway, vindusshopping på 5th ave og ja – bare det å oppleve pulsen i storbyen!

Hvilken by er din favoritt?

Fin dag ønskes deg! ♥

foto fjellby

12 Comments

 1. Bente Sep 08, 2012

  New York er nok også min favorittby, men New Orleans og Milano ligger heller ikke langt bak. Drømmer om å besøke Paris, så det må man vel få til en gang :)
  Klem.

  Reply
 2. Heidi Sep 08, 2012

  Åååh . . Det er New York som gjelder, selv om det er moro i London også. Dette stedet må jeg besøke neste gang også. Så kult sted! :)

  Reply
 3. KristineS Sep 08, 2012

  Nydelige detaljer – vet hvor jeg må ta turen innom når jeg reiser til New York om 4 uker :) En helt fantastisk by som jeg gleder meg stort til å reise tilbake til!!

  God helg :)

  Reply
 4. martha Sep 08, 2012

  Absolutt NY !!(og Paris som god nr 2 )..og neste søndag har vi bestilt bord akkurat på Tartinery :)

  Fin lørdag til deg:)

  Reply
 5. Frk_ingeborg Sep 08, 2012

  Helt klart NY! Kom akkurat hjem fra mitt andre besøk der, rakk ikke å besøke Tartinery denne gangen, men står på listen for neste besøk! ;-) jeg må si takk for gode NY-tips. vi var bla. på Spice market, og det var helt fantastisk!! :-) god mat, drikke og ikke minst atmosfæren!

  Lykke til med forestående! :-)
  Klem

  Reply
 6. SignePling Sep 08, 2012

  Ser bare LEKKERT ut!
  Må vel også ta turen til the big apple en dag, har liksom bare ikke kommet så langt enda. Er jo så himla mye fint å se her i Europa også, og de siste årene har det jo blitt mye Nederland såklart :)

  Ha en finfin helg!
  Signe

  Reply
 7. Fjellby Sep 08, 2012

  Lista mi er også superlang. ;);) PS: glad mine funn kan interessere andre. Gjør bloggingen meningsfull.

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Sep 08, 2012

   .. du inspirerer veldig! Og denne gangen glemte jeg spørre, håper det er ok at bildene havnet her? ;-)

   Godklem

   Reply
 8. Min lille løvetann Sep 08, 2012

  Min favoritt by er nok London. Den er enkel og grei, og akkurat stor nok. Pluss jeg er helt forelsket i britisk, og britenes høflighet. :) men må si at New York er på min toff fem liste. Er noe magisk med den byen. ;)

  Reply
 9. MonicaUE Sep 08, 2012

  Mine favorittbyer er NY og Barcelona. Rives litt mellom de to, så da blir det en delt plassering. NY er en fantastisk pulserende by, finnes ikke lignende, og Barcelona er byen vi giftet oss i med mange gode minner og opplevelser:)

  Reply
 10. Tina's Verden Sep 09, 2012

  Jeg har ikke vært i så mange storbyer. Men var i stockholm i august, og det vil jeg si er min favoritt nr.1 akkurat nå!:)

  Reply
 11. Kristin | Min Lykke Sep 09, 2012

  Lekkert!!
  Har så innmari lyst til New York jeg også men må nok vente noen år til. Rett og slett ikke tid eller råd til det enda… Er vel noe som heter prioriteringer da men…
  Klem klem

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *