Ylva Skarp vs Ferm Living

Hentet pakke i posten, og det er alltid gøy når den er fra hviit.no – jeg vet jo hva jeg har bestillt, men pakke er alltid gøy! ;-) Denne gangen ble det med nydelig print av Ylva Skarp, kjøkkenhåndkle og kopper fra FermLiving – jeg har fått helt hekta på harlequin-mønster som vi har på veggen på soverommet vårt (se her). Jeg har hermet etter min fine bloggvennine Tonje/Forever Love – og rammet inn kjøkkenhåndkledet i glass og ramme, nå gjenstår det bare å finne en plass til disse to. Tror også jeg skal bytte ut rammen med Ylva Skarp printet til sort når jeg får kommet meg på IKEA.

Mandag, og ny uke – håper deres blir fin! ♥

foto © jorid kvam 

10 Comments

 1. cathrine aksnes Sep 10, 2012

  lekkert :)

  Reply
 2. Myke minutter Sep 10, 2012

  Love it!! Harlekin mønster er utrolig stilig og Ylva Skarp print har jeg vært forelsket i lenge ♥ Klemmer :)

  Reply
 3. Har en drøm... Sep 10, 2012

  Fiiint!!
  Elsker harlequinmønsteret jeg og:))
  Og Ylva Skarp – sukk… ♥

  Reply
 4. MONICA Sep 10, 2012

  Kjempe stilig!
  Klem;)

  Reply
 5. Hviit Sep 10, 2012

  Tonje har laget en trend der altså, de kjøkkenhåndkelen flyr ut. For å ikke snakke om Ylva Skarps magsiske print. Og du jeg drømte om en baby i Levanger i natt: jeg tror du føder anymoment:) Ps. Det var en nydelig baby, i lilla tøy, men jeg tror det var en jente:)

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Sep 10, 2012

   Ja det kan jeg tro! Flinke gode Tonje, som inspirerer! :-)) Og ja, kan tro printene flyt ut – elsker mitt!

   Håper du sanndrømmer, er mer enn klar! :-) Håper du har det fint!

   Ps: hva var det du sa på vu camp
   ang kobberarmbåndet? At det sverter om man har drukket for lite? ;-)

   Reply
 6. marte Sep 11, 2012

  her er det ingen vs, de er superfine begge to :)
  spørs om jeg hadde klart og velge.Sier som ole brum, ja takk begge deler :)

  ha en fin dag videre
  marte

  Reply
 7. Haust Sep 11, 2012

  Eg kom over dette innlegget i går og vart superinspirert! Det førte til at eg vart sitjande med målarskrin og pensel seint i går og male svarte trekantar. Takk for inspirasjonen! :)

  Reply
 8. Vackert vackert helt enkelt :D

  Glada Hälsningar
  //Sessan

  Reply
 9. Ylva har masse lekkert :) Flotte bilder som vanlig :)

  At jeg ikke har tenkt på det, nå gav du meg en flott ide:) Kjøkkenhåndkle i ramme :) Takk for tipset :) Er så stressende hverdager her om dagen, så jeg føler kreativiteten min er helt borte :)

  Ha en fortsatt fin uke :)
  Klemmer
  -Interiorblogg by Anita

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *