Beautiful handicraft

foto fra inspirasjonsboken til Multiform

Jeg har funnet min drømmekjøkkenleverandøren, Multiform. Nydelig håndtverk, fantastisk kvalitet og ingen kjøkken er lik. Inspirasjonsboken jeg fikk fra JKE Design, som er leverandør av dette kjøkkenet her på Levanger, er en sann fryd for øyet! Men jeg gleder meg enda mer til å se utsillingen deres med egne øyne… *sukk*

// I have found my dreamkitchen, Multiform. Beautiful handicraft, fantastic quality and no kitchen is like. I love their inspiration book, and can’t wait to see a demo kitchen with my own eyes.

3 Comments

 1. Barbro Oct 23, 2012

  Nydelig! Stilrent og lekkert!
  Flott at det satses på godt håndtverk!

  Reply
 2. Silje Oct 24, 2012

  Hei Jorid! Skjønner godt du liker multiform! Vi har nettopp montert Form 1, klassikeren med hvitt og eik. Er så fornøyd både estetisk men også praktisk og funksjonelt! Kan virkelig anbefales!! Ellers må jeg si at bloggen din er en av mine favorittblogger! Takk for god lesning i mange år:-) klem fra trofast leser Silje

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Oct 24, 2012

   Hei Silje! :) Åååh, så heldige dere er – vi gleder oss veldig til å starte med noe oppussing. Og tusen takk for koselige ord :)

   Stor klem J

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *