Canon PowerShot G12

foto © jorid kvam

Da vi var i New York og innom fotogodteributikken B&H Photo, ble et kompaktkamera Canon Powershot G12 med i handlekurven. Speilrefleksen jeg har, Canon 7D, er sjelden med utenfor husets fire vegger, da den tar stor plass og derfor har det vært veldig kjekt med et kompaktkamera som jeg likevel synes er på høyde med speilreflekskameraet på mange områder. Du har en rekke innstillinger du selv kan gjøre, og får fantastiske bilder. Dette kameraet brukes mer til hverdags, da det alltid er med i vesken! Anbefales :-) Skal du besøke New York, og er glad i foto? Da må du besøke B&H Photo, det er litt av en opplevelse!

// When we were in New York, we visited the photo store B&H Photo – a candy store! I bought a compactcamera, Canon G12 – and I love it. It’s always in my purse, so this camera is the camera I use when I’m outside the house. And I recommend it! Are you also visiting New York, and love photo – you have to visit B&H Photo, it is quite an experience!

20 Comments

 1. I love this store! Such a fun place to visit. I could have spend thousands!

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Oct 16, 2012

   Oh yes, I loved to be there. We were there right before closing, so next time I’ll spend even more time there! :-)

   Reply
 2. Hilde Oct 16, 2012

  Reiser på torsdag til New York og B&H Photo står på butikklista mi :-)
  Har lyst på et par nye linser til kameraet mitt! Gleder meg!

  Fin tirsdag !
  Klem fra Hilde

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Oct 16, 2012

   Kos deg å nyyt! B&H Photo er litt av en opplevelse – med disse transportbåndene og kassene som suser over alt. Vi handlet ved en skranke, og når vi kom ned for å betale hang varene ferdig pakket i en pose på en knagg! Herlighet – det var så stilig ;-)

   Fin dg til deg!

   Reply
 3. Anita Sætervadet Oct 16, 2012

  Så fint med et kameratips. Tusen takk :-)
  Har lenge vært på jakt ette et godt kompaktkamera som kan være med overalt.

  Ha en fortsatt god dag :-)
  Anita

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Oct 16, 2012

   Hei og så bra du liker tipset! Kan virkelig anbefale dette :-))

   Fin dag!

   Klem J

   Reply
 4. Manuela Hardy Oct 16, 2012

  å, den var søt!
  du, dumt spm kanskje, men hvordan får man den klokka på pc-skjermen?
  du har sagt det før, men jeg har glemt det… veldig pent!
  nå skriker lio, men du, vi har det fint.
  tenkte at det hadde vært kjekt å besøkt hverandre i permen en gang?
  klem m

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Oct 16, 2012

   Den klokka kan du laste ned her : http://9031.com/goodies/ Kun for mac da!

   Hedda sitter i vippstolen ved meg her, og vi har det fint også. Hadde vært veldig kjekt å møtes ila permisjonen, må jo få til det ?

   Klem Klem

   Reply
   • Manuela Hardy Oct 16, 2012

    tusen takk!
    er jo seff mac jeg har ;)
    ja, det får vi til!
    spm er bare hvor?
    vil du komme her, eller skal vi komme? ;)

    Reply
    • Jorid // noepahjertet.com Oct 16, 2012

     Vi kan gjerne ta turen vi altså! ;) Så får vi se når vi skal få det til – A må iallefall være hjemm mtp TM!

     Reply
 5. Mette Oct 16, 2012

  Godt tips. Enig i at speilrefleksen tar noe stor plass sa jeg merker jeg tar ikke sa mye bilder ute som jeg pleide.

  Reply
 6. Liinda Oct 16, 2012

  B&H er er must om man er i NY ja! :) Var innom begge gangene jeg har vært der, og blir like imponert hver gang :P FOR et konsept! :P Ønsker meg samme kamera selv, men kjenner jeg meg selv rett så blir det vel med tanken, tenker jeg :)

  Reply
 7. Tina Oct 16, 2012

  Hei der, lurte bare på hvordan du får hvit klokke på sort bakgrunn som klokke på mac-skjermen? Det var kult:)

  Reply
  • Tina Oct 16, 2012

   så linken leneger opp her nå, må prøve:)

   Reply
   • Jorid // noepahjertet.com Oct 16, 2012

    Hei! :)

    Så bra du fant linken, den er superstilig!

    Klem J

    Reply
 8. Linda Oct 16, 2012

  Det kameraet har jeg og- veldig fornøyd!
  Eneste alternativ her om dagen også-en sint taxisjåfør på sommerfeire ødelagte mitt… :(
  (tror det er “bare” skjermen)

  Ha en deilig dag!

  Linda

  Reply
 9. Fjellby Oct 16, 2012

  Likte alle de konservative butikkansatte! ;)

  Reply
 10. MONICA Oct 17, 2012

  Takk for tipset! Og for en fantastisk vakker stol du har!!!!!!!! Den står på ønskelisten min! Kankje til jul;)

  Reply
 11. Anne Oct 17, 2012

  hei!
  har spurt deg om kameraet før, og ønsket meg det til bursdagen min i våres! er veldig fornøyd, men jeg skulle så gjerne hatt noen tips til innstillinger og sånn- fulgte ikke med noen spesiell instruksjonsbok.. finner man noe slikt på nettet eller har du bare testet ut selv? hadde blitt så glad om du fikk tid til å sende meg noen tips.. :) ender så altfor ofte med å kjøre det på den autoinnstillingen..
  ellers vil jeg bare takke for inspirasjon og andre tips som du deler! :)

  Reply
 12. Kristin | Min Lykke Oct 17, 2012

  Kjempelurt!
  Vi har et ekstrakamera også som vi tar med oss på sjøen og fjellet. Ellers drasser jeg som regel med meg 7d-en min. Idag kom det en herlig lekker 2sues i posten. Den skal være med til København imorgen, lekker!
  Klem klem

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *