Hukit barnestol / En klassiker

En litt sliten tripptrapp fra pappaen i huset, brukes nå av storesøster. Jeg har malt den, men det har lenge fristet å selge den for å bytte den til en ny. Til lillesøster invisterte vi i den nye utgaven av tripptrapp der babysetet passer. Planen var å kjøpe ny tripptrapp til storesøster til jul, men det var helt til jeg så blogginnlegg hos Eget Rom og Twist som skrev om den nydelige danske Hukit barnestolen. Håndlaget til barn fra 3-9 år, og betraktes idag som en dansk klassiker som har eksistert i over 45 år.

Med dette var julegaven til storesøster i boks, en sort hukit er på tur hjem til oss. Tilbudet må jeg bare dele med dere, da stolene nå tom 10. oktober er satt ned med 40% og koster kr 1379,- (ord. pris kr 2299,-) og det er gratis frakt til Norge, Sverige og Danmark! :-)

Ønsker dere en god lørdagskveld! :-)

3 Comments

 1. Fjellby Oct 06, 2012

  looking good!

  Reply
 2. Mari Oct 07, 2012

  Fineste barnestolen! Vi har den nyeste versjonen av tripp trapp til storebror, og tenkte å kjøpe en urban barnestol fra ikea nå som lillesøster skal ta over. Har funnet ut at urban passer så fint til Eames, som vi har fra før :-)

  Reply
 3. Kristin | Min Lykke Oct 07, 2012

  Utrolig kul!! Vi har også to gamle tripptrapp-stoler, mørkebrune sådan og siden vi låner de er det ikke bare-bare å male de heller… Derfor bruker vi for tiden to matstoler fra IKEA.
  Fikk utrolig lyst på to slike! Men kjenner jeg skulle ønske at setet og ryggen var hvit og bøk resten. Hmm…
  Ha en flott søndag!
  Klem fra Kristin

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *