FJELL + BY

bilder © fjellby

De fleste fine bloggjentene jeg kjenner bor i sør og vest, vi sees ikke så ofte som jeg skulle ønske – men når vi møtes føles det som vi har bodd nært og kjent hverandre i evigheter. Men heldigvis er det noen fine bloggjenter i Trøndelag også, som jeg kan møte oftere og veksle alle disse bloggesakene og interiørinteressen min med. I morgen setter jeg og babyhjertet snuten mot Trondheim og vi skal møte fineste Lise som skriver en av mine favorittblogger Fjellby. Vi skal spise lunsj på Fairytale Cupcakes (oh, lykke), snakke wordrpress og ikke minst besøke fineste Edina som skriver bloggen Nordic Leaves og som jobber på interiørbutikken Rom til Rom. Ellers skal jeg legge en tur innom Ting selvfølgelig og IKEA! Hurra, det blir en finfin dag i morgen.

Følg meg på instagram, jeg kommer med noen fine drypp der igjennom dagen i morgen tenker jeg! Søk opp noepaahjertet :-)

Ønsker dere en fin kveld, her blir det Greys – gosh, spennende!

13 Comments

 1. Da sees vi kanskje på IKEA da :) Mulig jeg skal dit i morgen, men ikk 100% sikkert enda

  Reply
 2. Stine Oct 09, 2012

  Kos deg i Trondheim!

  Reply
 3. Fjellby Oct 09, 2012

  Wiiiiiii !!!

  Påskestemning? :P

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Oct 09, 2012

   Hihi – jepp! ;))

   Reply
 4. Rene Linjer Oct 09, 2012

  Kos deg på byen:-)

  Reply
 5. Nordic leaves Oct 09, 2012

  Blir veldig koselig med besøk, æ glær mæ:))

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Oct 09, 2012

   Æ å!! :-))

   Reply
 6. MONICA Oct 09, 2012

  Så fine bilder! Dette var et flott frokostbord! Jeg likte alt!

  Reply
 7. Så gøy, da må du kose deg så masse! Morro å møtes med andre som har samme interesser.
  Skal følge spent med på Instagram i morgen:-)
  Klem

  Reply
 8. Har en drøm... Oct 09, 2012

  Elsker disse bildene!!
  Herlig, herlig ♥
  KOS dere i morgen, en fin bukett jenter det:)

  Reply
 9. STYLIZIMO Oct 10, 2012

  Kjenner jeg gjerne skulle vært med dere. Tenkte å komme til Trondheim før jul en gang, så da får vi ta det i reprise :) Kos dere masse, og hils jentene <3

  klemmer

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Oct 10, 2012

   Jaaa, det må du!! :-))

   God dag søte, klem

   Reply
 10. Kristin | Min Lykke Oct 10, 2012

  Herlig dag!!
  Kos dere masse:)
  Klem fra Kristin

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *