In the city

bilder © jorid kvam

Dagen i Trondheim idag har vært helt fantastisk, og nå har jeg benket meg med slitne ben i sofaen med kaffe og nyeste iPadmagasinet til Trendenser. Jeg og Hedda Sofie møtte fineste Lise/FjellbyFairytale Cupcakes for lunsj, og jammen er det et sted å anbefale. Nydelig mat og den beste cupcaken jeg har smakt! Litt dumt da man ikke kan ta med barnevogn inn, men med min kjekke brio go vogn klappet jeg bare hele stasen sammen og satte den bak den ene stolen! ;-) Etter wordpressbloggprat, kos og mat ble det en runde i sentrum innom Norway Designs, Interia og så tok vi turen innom flotte Edina/Nordic Leaves og interiørbutikken Rom til Rom. Noen godbiter ble med hjem selvfølgelig, fine interiørbutikker i Trondheim.

For å se bilder fra dagen, søk meg opp på instagram; noepaahjertet!

Ønsker dere en fin fin kveld!

4 Comments

 1. beate Oct 10, 2012

  nydelige bilder jorid!!!
  høres ut som en perfekt dag!!

  klem

  Reply
 2. Har en drøm... Oct 10, 2012

  Hørtes ut som en flott tur ja:)
  Hmmm, Trendenser må jeg nok lete opp på Ipaden min på sengekanten i kveld, som egentlig skulle vørt for lewnge siden ser jeg… uups… :))

  Reply
 3. Såå stilig det øverste bildet var! Er litt misunnelig på det bordet ditt, er vel umulig å ikke få til kule bilder med det :-)
  Høres ut som om du har hatt en fin dag i byen sammen med lillesøster. Gleder meg til jeg kan ta med lillegutt ut. Ikke lenge igjen til han er her nå :-)
  Klem fra meg

  Reply
 4. Kristin | Min Lykke Oct 13, 2012

  Herlig herlig dag og herlig herlig design!:)
  Flinka:)
  Klem klem

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *