INSTALOVE #1

Jeg knipser bilder og poster på min instagramprofil @noepaahjertet hver eneste dag. Det begynner bli veldig mange bilder, og da jeg så tilbake her en dag hadde jeg glemt veldig mange hverdagsglimt. Det fikk frem smilet av å se bildene fra ferietur i sommer og bildene fra fine dager i Oslo på besøk hos de fineste mennesker. Små glimt i hverdagen, som det er så enkelt å glemme – men som er foreviget på bilder!

Da jeg kom over at man kan trykke bildene sine fra sin instagram i egen bok, var jeg ikke sen om å sende inn bestilling. Dette gjorde jeg hos www.blurb.com, som har en enkel bildegenerator der du selv bestemmer hvordan alt skal være – rett på skjermen. Man logger inn på sin instagram, og bokgeneratoren finner frem bildene og du bestemmer selv hvilke bilder som skal være med, så er det bare å klikke bestill. Postdamen kom med boken på døren til meg idag, og jeg er så fornøyd. Boken har en maksgrense på 500 bilder, du kan velge forskjellig perm og hele stasen kom seg på ca 600,- inkl. frakt. Vell verdt det synes jeg, med 500 bilder fra min instagramprofil! Anbefales på det varmeste :-)

Vil du følge mine daglige glimt på instagram? Søk opp noepaahjertet og du finner meg!

Ønsker dere en fin fin Torsdag!

16 Comments

 1. Sara Oct 04, 2012

  Det er jo helt genialt! Jeg har fortsatt dårlig samvittighet for et uferdig baby-album til datteren min som snart er fire (!), så dette passer perfekt ;)

  Reply
 2. Maren Oct 04, 2012

  Råstilig og ikke minst minnerikt! Bra du tar vare på de fine blinkskuddene dine, goood høstferie<3

  Reply
 3. Maren Oct 04, 2012

  Råstilig og ikke minst minnerikt! Bra du tar vare på de fine blinkskuddene dine, god høstferie<3

  Reply
 4. Tonje Oct 04, 2012

  Supert tips!
  Jeg har laget noen magneter av instagrambildene mine (som jeg har skrevet om på bloggen min i dag), og er så fornøyd med dem. Kanskje jeg etterhvert også skal lage meg ei lita fotobok. Likte idéen.

  Fine bilder!

  Klem til deg
  Tonje

  Reply
 5. Myke minutter Oct 04, 2012

  Supert tips, takk for at du deler! Klemmer :)

  Reply
 6. Kjappeste fotoboken jeg noengang har laget – kult!

  Lite tips tilbake: med koden FALL15OFFBOOK får en 15% på boka si :)

  mvh
  Mari Ann

  Reply
 7. cherry blossom blog Oct 05, 2012

  genialt!!!

  Reply
 8. Fjellby Oct 05, 2012

  Kul perm!

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Oct 05, 2012

   Jeeij, du fikk ordnet bilde! :-)

   Fiin helg!

   Reply
 9. Karianne Oct 05, 2012

  Hei…super ide :) men laget du den på data eller iPad? Hm… Fikk det ikke til på iPad for det kom opp at det ikke var Flash på den …:/ er ikke så god på slikt, er det vanskelig for deg å forklare lett hvordan du gjorde det? :)
  God helg

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Oct 05, 2012

   Hei! Ja, du må gjøre det på data! :-)

   Klem

   Reply
 10. Mari Oct 06, 2012

  For et supert tips! Det skal jeg jammen ta å prøve selv :-) God helg til deg og dine :-)

  Reply
 11. Kristin | Min Lykke Oct 07, 2012

  Så tøft! Slik bok fikk jeg veldig lyst på, er jo så lett som du sier å glemme hverdagsglimtene:)
  Klem fra Kristin

  Reply
 12. Mona Oct 08, 2012

  Takk for supert tips!!! Dette skal jeg også gjøre om litt :)

  Reply
 13. […] du å bruke instagram like mye som meg? Tidligere har jeg tipset om at man kan lage egen bok med bildene fra sin IG konto, enkelt og veldig gøy å se igjennom senere. Nå vil jeg tipse om en […]

  Reply
 14. […] du å bruke instagram like mye som meg? Tidligere har jeg tipset om at man kan lage egen bok med bildene fra sin IG konto, enkelt og veldig gøy å se igjennom senere. Nå vil jeg tipse om en […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *