New kitchen friend

foto © jorid kvam

Jeg har fått en ny kjøkkenvenn, VIPP 16 Pedalbøtte. En dansk designklassiker, jeg lenge har ønsket meg. Perfekt på kjøkkenet til restavfall, kvalitet og stilig – jeg elsker den! Designstjerner.no har nå fått inn hele VIPP kolleksjonen, ta en titt – kanskje finner du årets julegaveønske?

Hva er din VIPP favoritt?

// I have got a new kitchen friend, a VIPP 16 Pedalbin. A danish design classic, I have wanted for so long. Perfect on the kitchen, quality and stylish – I love it.

What is you VIPP favourite?

Sponsored content

10 Comments

 1. Monsterscircus Oct 27, 2012

  gratulerer på det! Jeg tror hele jeg vil være lykkelig. Vi har også VIPP 16 i kjøkkenet, og jeg har dekorert den med svarte klistremerker, selv om det er nesten en skam, fordi den er vakker. ha en fin dag

  Reply
 2. Anita Sætervadet Oct 27, 2012

  Så stilig søppelbøtte!
  Det var jammen mye stilig der.
  Jeg må si jeg fallt pladask for den sorte brødboksen.
  Hmmm, kanskje jeg må ønske meg den til bursdagen min i desember :-)

  Ha en fortsatt god lørdagskveld
  Klem Anita

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Oct 27, 2012

   Ja, VIPP er lekkert! Liker det tidløse og stilige designet – det kommer mye bra design fra Danmark!

   God helg!

   Klem

   Reply
 3. Tonje Oct 27, 2012

  Stilig! Kunne godt tenkt meg en slik selv til kjøkkenet:)

  Ønsker deg ei god helg
  Bli gjerne med på giveawayen min
  Klem Tonje

  Reply
 4. beate Oct 27, 2012

  Lækker sak!!

  God helg jorid

  Klem

  Reply
 5. Iline Oct 27, 2012

  Den er fin da! Står absolutt høyt på ønskelisten.
  Jeg lurte på, du som har så fine småjenter, hvordan oppbevarer dere leker osv? Jeg har så lyst på et system som fungerer, men samtidig ikke lyser rosa plast. Ikea og div andre kjedebutikker er langt unna, så det er vanskelig å bestemme seg ved å kun se på hjemmesidene deres.

  Ha en god helg!

  Reply
 6. Har en drøm... Oct 27, 2012

  Digger den!!
  Digger VIPP ♥

  Reply
 7. Elsker denne, kunne godt tenkt meg en på badet. Nydelige bilder:)

  Reply
 8. Myke minutter Oct 28, 2012

  Vil gjerne ha en hvit VIPP på badet! På kjøkkenet har vi nemlig søppeloppbevaring som er “integrert” under kjøkkenbenken. Fin søndag søte :) Klemmer

  Reply
 9. Lea Thorn Oct 28, 2012

  Den er virkelig flot. Generelt synes jeg meget godt om skandinavisk, tidløst, og til tider minimalistisk, design, i et godt gedigent håndværk. Tillykke med den – den får du glæde af i mange, mange år fremover :) Elsker bare kontrasten mellem det hvide, det sorte, og det sølvfarvede låg.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *