P.A.P Sweden

bilder P.A.P Sweden Shop

Nydelig design, cover og vesker til alle appleprodukter og andre godsaker. P.A.P Sweden er håndlaget og er tidløst som passer til alt og alle. Jeg er forelsket i denne serien i filt, men har også funnet fine saker laget i skinn.

Ønsker dere en god fredag, i ettermiddag trekker jeg vinner av giveawayen!

3 Comments

 1. STYLIZIMO Oct 12, 2012

  Drømme, drømme! Står på ønskelisten min også :)

  Gode klemmer fra meg!
  Nina

  Reply
 2. MONICA Oct 12, 2012

  For noen godsaker! Kjempe fine produkter!

  Reply
 3. […] svak for cover – spesielt P.A.P Sweden sine cover i filt og lær. Jeg har skrevet om de før, her, og da jeg var i Trondheim med Nina ble to med hjem fra Norway Design. Det ene til iPaden i grå […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *