Say Hello to Ting // Win giftcard

DENNE GIVEAWAYEN ER AVSLUTTET

En ny annonsør har dukket opp i sidekolonnen, og nå er det dags å ønske Ting velkommen! Det er en glede å kunne få skrive om denne nydelige butikken, som er en av mine absolutte favorittbutikker. Heldigvis ikke så langt unna, da min nærmeste Ting butikk er i Trondheim – som den største av alle butikkene, og er en fryd for øyet.

Men for deg som ikke har en Ting butikk i nærheten, er nå de fleste produkter tilgjengelig i den superflotte nettbutikken deres!

Hos Ting finner du alt du skulle ha behov for, flott design og praktiske saker – her finner du bursdagsgaven til den som har alt, og ikke minst små skatter til de yngre i familien!

Jeg har plukket ut mine 8 favoritting for øyeblikket:

1. Rosendahl apekatt Kay Bojesen 2. Muuto The Dots 3. Bordur Bankers Arne Jacobsen 4. Muuto Chrushet Bolle 5. Magasinholder Old News 6. Vipp 210 Brunch sett 7. Glass Corky Muuto 8. Karaffel Corky Muuto

I forbindelse med presentasjonen av Ting som annonsør hos meg, ønsker vi å kjøre igang med en giveaway for dere. Du kan vinne et gavekort på kr 1000,- som du kan bruke på hva du vil i nettbutikken, og her er det vanskelig å bestemme seg altså! ;-)

Klikk deg inn i nettbutikken, og fortell oss med en kommentar under dette innlegget hva du kan tenke deg om du vinner. Vi trekker en vinner om en uke 23. oktober!

Visste du også at Ting har egen blogg, hver måned fremover skal jeg (!!) skrive et innlegg på Tingbloggen, med produkter og inspirerende bilder! Dette gleder jeg meg veldig til, og håper dere vil finne litt ekstra inspirasjon.

Lykke til alle, og fortsatt god Tirsdag!

// I have a new advertiser here on my blog, the norwegian store Ting. My readers can win a giftcard, but this giveaway is only for my norwegian readers.

Sponsored content

268 Comments

 1. An-Magritt Lerfald Oct 22, 2012

  Masse fint hos Ting. Ønsker meg pedalbøtte fra Vipp, stor hjorteknagg og kanin fra Kaj Bojesen . Krysser fingre for vinnerlykke. Herlig blogg forresten ;)


 2. Berit Oct 22, 2012

  Pleksiglass hylle/box fra hay og puter fra Hay er mine favoritter;)men Ting-butikken et fantastisk mekka,å e vældi gla for at den e i trheim;)


 3. Liselinn Oct 22, 2012

  Oi oi oi! Hvis jeg vinner vil jeg nok bestiller denne lekkerbisken: http://www.ting.no/early-bird-gul-platform?offset=1. også hadde jeg nok ikke klart å la være å kjøpe denne også http://www.ting.no/wool-cardigan-blue-3-6m-ugly?offset=0


 4. Torill Oct 22, 2012

  Hei!
  Vanskelig, men elsker alv serien til wik & walsøe- så kanskje det flotte brettet.
  Eller mugtails :)


 5. June Oct 22, 2012

  Jeg kunne tenkt meg Bordur Bankers Arne Jacobsen :)


 6. Frk_Ingeborg Oct 22, 2012

  Hei Jorid, nok en gang så henger jeg meg på i siste liten.

  Mye fint å velge mellom men hvis jeg skal velge noe annet enn den suuuuuper søte Apekatten fra Rosendahl (som også står høyt på ønskelsten min, i likhet til mange andre!), så må det bli å velge mellom muuto crushed boles, noen flotte kopper fra den nye serien til vipp, noen tøffe kopphåndduker fra Ferm, vaser eller lysestaker fra omaggio. Kanskje jeg burde slenge med noen kule mansjettknapper til mannen også på denne ønskelisten. Mansjettknapper med verktøy hadde vel passet bra til en håndtverker..?! ;-)
  Som du ser, mye jeg ønsker så hadde kommet et stykke med dette gavekortet! ;-)

  Ønsk meg lykke til! :-p
  Klem

  P.S. Gleder meg til å lese innleggene dine på tingbloggen! Lykke til!

  G


 7. nina Oct 23, 2012

  Enig!!! Det er sååååå mye fint der! Var faktisk innom i helgen. Jeg synes og den apen er tøff, så den er en av favorittene. Mange fine kopper som jeg og har lysr på.


 8. Monica Oct 23, 2012

  Å! Jeg ønsker meg SÅ den rosa blenderen fra Kitchen Aid! Og et gavekort på 1000,- hadde hjulpet godt til på veien! :-)

  Så jeg får bare krysse fingrene!
  (I tillegg er det bursdagen min i dag, så da kan jeg jo håpe på en overraskelsebursdagspresang) :-D


 9. Tina Oct 23, 2012

  Hiver meg med i site liten jeg, kjempefin butikk som er nærmeste nabo til jobben min:) Så det hadde passet perfekt med 1000 kr, kanskje noen flere dots hadde vært perfekt:)


 10. Vannhull Oct 23, 2012

  Går det an å finne ting man IKKE ønsker seg i tingbutikken?
  Jeg ønsker meg vekkerklokke med ku på – til fireåringen. Vaffelbordskåner og lerretstrykk til mor. Og sånn ca 95% av alt annet ;)

  Tvitvi..


 11. Hanne Wangberg Veimo Oct 23, 2012

  Heihei Jorid!

  Ønskelisten fra Ting ble alt for lang, skulle gjerne hatt alt…… :)
  http://www.ting.no/wishlist/tk8s

  Morsomt å følge deg på bloggen, instagram, facebook og twitter. Håper du får en fin dag :)

  Hilsen Hanne


 12. merita Oct 23, 2012

  Det er jo så mye fint der at det ikke er lett å velge, men jeg ville valgt noe fra Vipp baderomsserien. Eller så liker jeg veldig godt emil og ida serviset til barna:)


 13. Camilla Oct 23, 2012

  Heisan!

  Jeg ønsker meg pedalbøtte fra Vipp :)

  Drømmer meg bort i den butikken, så mye fint!
  Gøy å følge med på bloggen din :)

  Camilla


 14. kine Oct 23, 2012

  Super nettbutikk:)jeg ville valgt MUUTO the dots, hvis jeg er så heldig:) klem Kine


 15. Rhiina Oct 23, 2012

  Hvis jeg skulle være så heldig å vinne, så har jeg veldig lyst på en vase i fra Wik og Walsøe. Syns de har mye fint i denne serien!

  Mvh
  Carina


 16. Hege Oct 23, 2012

  eg ville valgt en Muuto lampe, bordur Bankers fra Arne Jacobsen og en Vipp såpedispenser – blant annet ;)


Comments are closed.