Something’s on

print Therese Sennerholt

Så er vi igang, valget er tatt og kontrakten skrevet under. I januar legges huset vårt ut for salg!! Det føles litt vemodig, vårt første hus, men jeg er mest glad og veldig spent på at denne prosessen endelig er igang som vi har snakket så mye om. Vi har ikke kjøpt, vi venter på at drømmehuset skal dukke opp. Jeg gleder meg til å dele denne reisen med dere – 2013 blir året sitt! Change is good :)

Samme by – ny bydel – nytt gammelt hus – oppussing – lyse gulv – drømmekjøkken – drømmebad – nytt hjem, 110% vårt hjem!

// In january our house is put on sale. It feels so great, that we finaly have made the step. And I can’t describe how exciting this is. We’re moving in the same city, but in a different area. We hope our dream house is popping up soon! Change is good :)

16 Comments

 1. ingrid lerstad Oct 25, 2012

  Så spennende Jorid! Er sikker på at Drømmehuset deres dukker opp! :) klem

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Oct 25, 2012

   Ja, ikke sant!? Veldig spent og veldig gøy!

   Håper drømmehuset dukker opp – og det gjør det nok. Heldigvis ikke alt for mye stress, da vi har husrom i mellomtiden til det dukker opp! :)

   Fin dag til deg! KLEM

   Reply
 2. Sofie Oct 25, 2012

  Kjempespennende! Blir spennende å se hvordan det nye blir! Tror det er lurt å ha bodd i et “prøvehus” først, så man vet litt hvordan man vil ha det. Det kommer til å bli så fint hos dere!! :D

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Oct 25, 2012

   Ja, veldig spennende! OG veldig glad for alle erfaringer vi har gjort oss i dette huset, bare det hvor mye ting forandrer seg etter man får barn og behovene endres! :) Gleder oss til dette altså!

   Reply
 3. Høytrykk Oct 25, 2012

  Så spennende! Håper drømmehuset dukker opp. :)

  Reply
 4. Ege Denne Oct 25, 2012

  Det huset dukker opp før du aner snurten av det ;)
  Men det blir mye arbeid..

  Lykke til :)

  Reply
 5. Myke minutter Oct 25, 2012

  Wow, gleder meg til å følge med deg videre i denne spennende tiden!! Lykke til i husjakten, er sikker på at dere velge lekre løsninger i nyhuset :) Klemmer

  Reply
 6. MonicaUE Oct 25, 2012

  Det blir spennende å følge med på oppussingen av “nytt” hus også:) Greit å ha et husrom så dere ikke må stresse med å kjøpe noe. Det er lurt å selge i januar, få boliger ute for salg og mange kjøpere:) Jobber som megler til vanlig, men nå er jeg i permisjon.
  Mvh MonicaUE

  Reply
 7. Anita Sætervadet Oct 25, 2012

  Så spennende med hussalg.
  Det blir nok litt hektisk når man er midt oppi det, men så blir det jo så bra til slutt.
  Lykke til med boligjakten :-) Det blir spennende å følge med i prosessen.

  Klem Anita

  Reply
 8. Oj, så gøy!!! Spennende tid i møte dere da :)
  Lykke til i jakten på drømmehuset :)

  Reply
 9. Siv Oct 25, 2012

  Kjempespennende da Jorid!:))

  Reply
 10. Helen Oct 25, 2012

  wow, dette blir veldig spennende, gleder meg på deres vegne:-) klem

  Reply
 11. Så spennende, Jorid! Det blir nok en flytteprosess på oss også de nærmeste måneden. Bare at vi kan ende opp hvor som helst! Litt skremmende tanke, men jeg trøster meg med at det er for en periode, og at jeg får møte mange nye fantastiske mennesker. Gleder meg til å følge dere videre :)

  Reply
 12. Hei Jorid! Jeg er på utkikk etter ny vogn, og kom over din Brio Go på google. Vi har en TFK fra før, men siden Lillemor begynner å bli for stor for bagen vurderer vi å bytte. Jeg vil så veldig gjerne ha henne mot meg. Er du fornøyd med din ? Det eneste jeg er skeptisk til er hjulene på ulendt terreng og vinterføre. Har du lyst til å dele litt erfaringer med meg ?

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Oct 26, 2012

   Hei Mari!

   Vi er superfornøyd med vogna, lett, god å trille, kommer frem over alt, tar liten plass i bilen, lang liggerygg på sportsdel osvosv. Kunne holdt på i evigheter. Eneste som er synd med vår modell er at man ikke kan bytte hjulene til vinterhjul. På 2013 modellen kan man kjøpe til nye vinterhjul for å sette på fram – genialt! :) Så vil absolutt anbefale den. Dra til en butikk å se på den, prøv deg og trill – det er en drøm.

   Håper du ble litt klokere – lykke til med valget!

   KLEM

   Reply
 13. Kristin | Min Lykke Oct 26, 2012

  Jeyyy – så spennende!!
  Gleder meg veldig til å følge dere på husreisen:)
  Klem fra Kristin

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *