Sooo last year!

foto © jorid kvam

Ok, så er jeg ett år for sent ute, da denne finurlige corokiaplanten ble den offisielle bloggeplanten. Den har stått på listen lenge, men ingen blomsterbutikk her i Levanger har hatt den – eller, jeg har ikke kikket så veldig heller, men nå har jeg sett at Florine (for dere som er lokalkjent) har den! Hurra, jeg synes den er så lekker – stilig, finurlig og spesiell. Den har fått plass sammen med min nye MILK NA1 lampe, på ikeaskapet i stuen – en lampe jeg har blitt ‘head over heels in love with’!

// Ok, I’m one year late, because this plant (corokia) was the big talk in October 2011. I didn’t find it in any florist in town, until i found it for a while ago. And I love it, so simple and beautiful. I also have an another love, my new MILK NA1 lamp – I’m head over heels in love with it!

18 Comments

 1. Helen Oct 17, 2012

  jeg har også omtrent nettopp fått planten i hus, og den er såå lekker. min kjære svigermor trodde jeg hadde latt planten dø ut hihihi

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Oct 17, 2012

   Hehehe! *ler*

   Jeg snakket om mine ikke grønne fingre hos blomsterdamen, og vi konkluderte med at denne planten er tøff også uten blad om det skulel skje at den dør! HAHA!

   Reply
 2. Stine Oct 17, 2012

  Hihi, har selv to slike corokiaplanter som jeg elsker! Dekorative synes jeg (selv om de var “poppis” i fjor)

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Oct 17, 2012

   Ja, deffinitivt kule fordi om det var ifjor alle skrev om de! ;)

   Klem J

   Reply
 3. ingrid lerstad Oct 17, 2012

  Hei vennen, samme om den var “gammelt nytt” Den var superfin! Likte spesiellt godt den duse grønnfargen som minnet meg litt om olivenblader. En sånn kunne kanskje jeg hatt også ? ( dreper normalt alt av potteplanter, så sånne grønne trær har det bedre hos meg ;)
  Ha en finfin dag med lillejenta :) klem

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Oct 17, 2012

   Ja, elsker den! Enkel og fantastisk farge. Håp om at jeg også kanskje kan holde liv i den :-))

   Fiin dag, her koser vi oss veldig om dagen!

   Reply
 4. Beate Oct 17, 2012

  Jeg synes disse plantene er superkule og lekre – samma det – plante er plante ;))

  Dessuten egner den seg meget godt på “trykk”!

  PS: Jeg har en giveaway på bloggen min hvor du kan vinne et foto – heng deg med da vel ;)

  Fin onsdag til deg :)

  //Beate

  Reply
 5. Tonje Oct 17, 2012

  Elsker corokiaplanten min. Fin den var hos deg! Og lampen din: nydelig!
  Ønsker deg en fin dag, Jorid
  Klem Tonje

  Reply
 6. Høytrykk Oct 17, 2012

  Kul plante! Og enda kulere lampe! Jeg synes den er så fin, og kunne godt ha hatt en slik en her hjemme.

  Ha en fin dag!

  Reply
 7. Huseby Living Oct 17, 2012

  Jeg er ofte seint ute jeg. Gjør ingenting det. :)
  Husk for all del å vanne rikelig. Min døde nokså kjapt…
  Grattis med ny lampe også. Den var knallfin!

  Reply
 8. STYLIZIMO Oct 17, 2012

  Den er nå like fin i år som i fjor. Jeg har sett etter den i år, men jeg ikke sett noen her i Drammen heller nå. Skal en tur innom Hageland etterpå, så kanskje :)
  Heldige du som har fått deg den fine Milk lampa – den er så fin! Virkelig fint hjemme hos deg nå altså.

  klemmer

  Reply
 9. Har en drøm... Oct 17, 2012

  Den er like fin i år som i fjor – SÅ:)
  Min har stått kjempelenge nå, og jeg digger den!!

  Reply
 10. Kristin | Min Lykke Oct 17, 2012

  Nydelig lampe og kuleste planten! Slik plante har jeg sett etter også:)
  Skikkelig stilig skapet også synes jeg. Tenker at det kommer et slikt skap hjemme hos oss også etter neste Tr.heimstur:)
  Ikveld pakker jeg kofferten og imorgen reiser jeg og besteste venninna på jentetur til København – reisefeber!!!:)
  Ha en flott kveld vennen
  Klem fra Kristin

  Reply
 11. Myke minutter Oct 17, 2012

  Hihi, jeg er ikke alltid den første til å hive meg på de nyeste trendene heller! Noen ganger må jeg “tygge litt” på ideer, men når det gjaldt corokia var det rett og slett et spørsmål om å finne den, som du sier. Selv i Oslo-området! Håper onsdagen din har vært fin, søte :) Klemmer

  Reply
 12. Hobbyvimsa Oct 18, 2012

  Passet perfekt inn hos deg.Det som er mest gøy med denne er å ta bilder
  av den:)

  Klem Linda:)

  Reply
 13. haha, lo godt av overskriften din! Jeg er også treigt ute, har gått og tenkt på den lenge – men fremdeles ikke skaffet meg et eksemplar… :)

  Reply
 14. Siv Oct 19, 2012

  Hehe, da er nok også jeg “so last year”, for jeg fikk ikke planten i hus før forrige helg;) Har kikka etter den lenge, men ikke funnet den noe sted, før den lokale blomsterbutikken plutselig hadde maaaange av den inne;) Hurra for distriktet:)
  Ha en finfin fredag:)

  Reply
 15. cherry blossom blog Oct 21, 2012

  da er vi flere :)
  jeg har også akkuratt fått en i hus!
  and i looove it!
  god søndag til deg,
  klem *v

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *