Sunday mood

foto © jorid kvam

Vi tre jentene er i søndagshumør, med kaffe til mor, en sovende lillesøster på armen og iPad med spill til storesøster. Vi koser oss i sofakroken! Dagen har vi tilbringt til pappa med familie, og det er veldig deilig å kunne kose seg borte når vi nå har vært hjemme alene i over en uke. Tilværelsen som nordsjømamma til to har gått over all forventning, men med de utfordringer det er å ha en nyfødt og ei i sin rette trassealder er det likevel veldig deilig å ha familie og venner rundt seg, som stiller opp. Gull verdt! Alenemammaer og papper skal ha all cred, for det de gjør for sine håpefulle. Hurrarop og klapp på skulderen, dere er jammen tøffe og flinke!

Ønsker dere en god søndagskveld!

7 Comments

 1. Anine Oct 07, 2012

  Du er da flink du å da;);)
  Jeg har vært alene mamma i noen år og ja det er tøft!
  Ser hvor heldig jeg er som nå har funnet lykken og en mann å dele alt med. Så må si jeg gruer meg til å være alene i 4 uke når han begynner på Nordsjøen om et par uker :-S Det går vel seg til det å etter hvert.
  Kos deg videre med prinsessene dine.
  Anine:)

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Oct 07, 2012

   Takk! :-)

   Og det kommer til å gå så bra med deg å! Jeg har gjort meg mange erfaringer på disse dagen, og planlegging dr alfa omega. Bare det å ta seg tid til å lage matpakkene på kvelden og forberede middag! :-) Dette klarer du!

   Fin kveld, godklem

   Reply
 2. June Oct 07, 2012

  Hei Jorid!
  Vet ikke om du har tid til bloggoppdrag nå for tida, men tenkte jeg måtte høre….
  Jeg kommer idag ikke inn på bloggen min; når jeg skriver inn adr kommer det bare opp feil med “finner ikke http://www.junesdagbok.com
  Har prøvd forskjellige nettlesere uten hell og vet rett og slett ikke hva jeg skal gjøre…
  Jeg får logget inn på blogger kontoen min og får tilgang til bloggen der, men får altså ikke vist den.
  Håper du kan hjelpe!?
  Klem June

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Oct 07, 2012

   Svarer deg på mail! :-)

   Reply
 3. Så flink du er, Jorid! Jeg vet så altfor godt om hvor travelt det kan være å ha to små alene. Min kjære er heldigvis bare borte annenhver helg, men perioden med en nyfødt baby, en toåring som ikke hadde barnehageplass, en mann som var borte på treningsleir i fire uker og null familie i nærheten sitter friskt i minne. Barseltårene satt løst den tiden kan man vell si :) Lillemor har allerede rukket å bli 8 måneder, og krabber rundt på alle fire. Fra den dagen hun begynte å komme seg rundt, har alt bare blitt så utrolig mye bedre. Da var det plutselig supergøy å være storebror, når man faktisk kunne leke med en liten en som ga litt tilbake. Kos deg med jentene dine :-)

  Reply
 4. Kristin | Min Lykke Oct 09, 2012

  Flink du er vennen!
  Og nydelige bilder av lekker stue – der tenker jeg det kjekt oppholde seg:)
  Klem klem

  Reply
 5. Sofie Oct 10, 2012

  Dere har det så fint hjemme :) Ser så koselig ut i sofakroken!
  Jeg har ofte tenkt det samme som deg; all mulig cred til aleneforeldre. Her har vi hatt våkenatt med en febersyk baby, så vi har byttet på å sove litt idag. Godt å ha en studentpappa med fleksible dager! :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *