Tea Time and Guest Blogging

Høsten for meg er tetid! Jeg finner mye mer tid til kos og hygge, med varm drikke og fyr i peisen. Det er noe med stemningen, det er mørkere på kveldene og det er kjøligere ute – det føles fint å bare krype opp i sofakroken med et godt pledd og en god kopp te.

Hva liker du å kose deg med?

// I love to take a cup of tea, in the fall I enjoy to crawl up in the couch with a warm blanket and a cup of tea. There’s something about the feeling, it’s cold outside and it’s dark. I love this time of year!

foto © jorid kvam for Tingbloggen

Dette er en sniktitt på mitt første gjesteblogginnlegg på Tingbloggen. Hver måned fremover, vil dere kunne lese ett innlegg fra meg der. Veldig gøy og jeg gleder meg til å inspirere dere med fine ting. Vil dere lese innlegget å se flere bilder ? Klikk deg inn på Tingbloggen HER.

// This is a preview on my first guest blog post on the blog to the norwegian store Ting. To see more pictures you can click HERE.

Sponsored content

12 Comments

 1. Min lille løvetann Oct 24, 2012

  I disse fine høstkveldene liker jeg å ta meg en latte, eller en god kakao, så tenner jeg lysene i peisen og kryper under et pledd med ynglingstøflene på. Da koser jeg meg. Og enda mer kos er det hvis jeg hører vinden suse på utsiden, eller regnet pisker på vinduene. :)

  Reply
 2. Myke minutter Oct 24, 2012

  Jeg elsker Ting; var i butikken i Oslo senest i går :) Høsten er en fin tid for å kose seg innendørs ja, uten dårlig samvittighet for at man heller burde vært ute ;) Jeg er en veldig hjemmekjær person og vi er egentlig veldig flinke til å kose oss inne hele familien. Film er et stort høydepunkt da, i kjelleren har vi projektor og lerret som vi kan heise ned over ene veggen, takket være mannen som er gadget freak, hihi. Ellers er jo kakao og annen god drikke aldri feil, uansett årstid! Ha en nydelig oktoberonsdag, søte! Klemmer

  Reply
 3. Helen Oct 24, 2012

  jeg er ett te menneske men den er absolutt best på vinterstid og da spesielt nå om høsten. nå skal jeg inn på Ting og kose meg med ekstra innlegg fra deg:-)

  Reply
 4. Mari Oct 24, 2012

  Vakre stemningsfulle bilder og fine ting. Hvor er de tre brikkene fra? :)
  Ha en fin kveld :)

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Oct 24, 2012

   Det er brikker som hører til kopper fra Höganäs! :)

   Reply
 5. guttemamma Oct 24, 2012

  Peis, stearinlys, pledd, kaffe eller te, klementiner og brettspill med mann og barn.
  Klem♥

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Oct 25, 2012

   Perfek <3

   Storklem din veg

   Reply
 6. Anita Oct 24, 2012

  Høstkos er så absolutt pledd og stearinlys.
  Du er veldig flink til å inspirere med innleggene dine, så gjesteinnleggene hos Ting blir nok superbra. Du er god :-)

  Klem

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Oct 25, 2012

   Takk!! Du er god :)

   Klem

   Reply
 7. Fineste bildene å finne her inne hos deg, Jorid. Som alltid! Så spennende med gjesteblogging :) Te er en stor favoritt om høsten her og, eller gjennom året generelt egentlig. Den nye favoritten er Pukka sin peppermint & licorice. Så søt og god, selv uten noe som helst søtning. Funker bra mot søtsuget og :)

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Oct 25, 2012

   Takk søte!! Herlig høstkos du beskriver :)

   Reply
 8. Kristin | Min Lykke Oct 26, 2012

  Nydelige bilder og nydelig gjesteinnlegg på Ting-bloggen! Jeg ble rent så inspirert kan du tro:)
  Klem fra Kristin

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *