The home of BODIE and FOU

photo © louise desrosiers via milk magazine

Har du sett bloggen BODIE and FOU Le blog? Det er blitt en av mine utenlandske favorittblogger, som jeg gleder meg til å lese når jeg ser det har vært en oppdatering. Over ser du bilder fra hjemmet til Karine Kong, som er grunnlegger og kreativ leder av konseptbutikken BODIE and FOU. Lekkert, smakfullt, personlig – jeg liker dette også!

// Have you read the blog BODIE and FOU Le blog? It’s one of my foreign favourites, and I can’t wait to read the new blogpost when I see it’s updated. Over here you can see pictures from Karine Kongs home, who is the founder and creative leader of the consept store BODIE and FOU. I love it!

2 Comments

 1. Andrine Oct 30, 2012

  Jeg har lenge vært fast leser av bloggen din og inspireres stadig av stilen din. Uten for mye ‘krimskrams’ skaper du hygge i ren enkelhet. Du er en favoritt!

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Oct 30, 2012

   Tusen takk, så koselig å høre :-) Det setter jeg pris på!

   Fin dag!

   Klem J

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *