The perfect floor

foto Dinesen Gulv

Vi skal flytte fra vårt hus, vi skal endelig starte på prosjekt oppussing av drømmehjem. Det innebærer mange valg, vanskelige valg – og det blir spennende å se hvor vi lander med de forskjellige tankene vi har. Jeg har nok ikke tanker om et Dinesen gulv, da må iallefall lottoen slå til først – men det gulvet inspirer meg uansett. Spesielt fargen og finishen på bildene over her.

I vårt nåværende hus har vi en mørkebrunrød merbauparkett på kjøkken og stuer, som jeg ikke liker spesielt godt. Tankene har vært mange på hva vi skulle gjort med det, men jeg er nå glad for at vi har valgt å la det være som det er mtp salget. I vårt nye hus (som vi håper dukker opp over nyttår) vi skal pusse opp skal drømmen om lyse gulv endelig bli realisert!!

Har du noen gulvtips??

// When we buy a new house, it involves many choices, tough choices – and it will be interesting to see where we land with the different thoughts we have. I love the floor from danish Dinesen, but it’s waaay to expensive. But I really like the color and finish on the pictures over here. In our new house, I finally get light floors. I can’t wait!

Do you have any tips on floor?

15 Comments

 1. Keiserens nye trær Oct 28, 2012

  Hei Jorid!
  Vi fikk jo ikke hilst ordentlig på Stiklestad, men det var stas å treffe deg likevel. Selvsagt er babyhjertet like velkommen som mor!
  Keiserklem

  Reply
 2. Silje Oct 28, 2012

  Hei.Kan anbefale Pergo -moderne grå eik(ligner litt på dette),det la vi i huset vi solgte i sommer og skal legge det samme når vi flytter inn i det nye huset vårt :) Broren min og svogeren min har også valgt dette gulvet etter de så det hos oss.Så spennende for dere med salg og kjøp av nytt hus :) Lykke til :)

  Reply
 3. Berit Oct 28, 2012

  Vi har nettopp pusset opp huset vi kjøpte i sommer og på alle gulv bortsett fra våtrom har vi lagt enstavs børstet eikeparkett. Jeg er veldig godt fornøyd.
  Tidligere hadde vi Siljangulv i luta/olja furu, men de var vanskelige å holde reine. Men det er jo så mye fint, så du finner nok noe som passer.
  Kos dere med oppussingen – jeg er glad jeg er ferdig!
  Ønsker deg en fin kveld – Berit

  Reply
 4. Kristin | Min Lykke Oct 28, 2012

  Nydelig gulv!
  Absolutt ingen tips å komme med annet enn at dersom jeg hadde valgt en gang til ville jeg unngått 3-stavs og heller gått for 1-stavs parkett:)
  Godklem fra Kristin

  Reply
 5. Mmm.. vakkert ♥
  Jeg har nok ikke noen gulvtips, men synes det er flott med enten mørke eller helt lyse gulver. Blir spennende å følge med når dere kjøper og flytter inn i nytt hus!
  Masse lykke til fremover!

  Reply
 6. Edrun Oct 28, 2012

  Dinesengulv er fantastisk fine – og uoppnåelige! Men sjekk gulvdeal.no, vi kjøpte derfra (exclusive ask hvit), og de skal være blant de billigste. Lykke til med hus!

  Reply
 7. Rannvá Albinus Oct 29, 2012

  Ja det er ikke noget let valg at skulle tage stilling til hvilket gulv man skal velge, taler af erfaring ;) Vi er nemlig i gang med at renovere vores hjem, og har lige bestemt os for matlakeret amerikansk antikk eg fra Tarkett. Nu håber jeg bare, at det var et godt valg ;)

  Reply
 8. Jepp, de der er knallfine!!!
  Har dere kjøpt nytt hus???

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Oct 29, 2012

   Neida, men skal selge det vi har å finne oss et eldre hus vi kan pusse opp i en annen del av byen! :) Nærmere venner med jevnaldrene barn og litt annen beliggenhet. Spennende

   Reply
 9. Renate Oct 29, 2012

  Åååå Dinesen!! Det er jo drømmen!! :) Det eneste jeg vet, er at når det er min tur til å velge gulv så skal det være en-stavs med farge som Dinesen. Vil også ha samme gulvfarge i alle rom så langt det lar seg gjøre slik at huset henger mer sammen.

  Reply
 10. Ida Oct 29, 2012

  Dinesen er nok drømmen for svært mange. Ikke så rart for det er nydelig. Hvis dere skal gå for parkett så har merket Saga ( selges bla på Fargerike kjeden) en blanke utgave i lys Ask som er nydelig, og minne litt om Dinesen. I laminat er Fargerikes Ideo serie i lys Ask plank veldig fint. Ha ei fin uke:-) jeg er innom deg daglig:-)

  Reply
 11. Signe Schineller Oct 29, 2012

  Hei på deg fine. Jeg har Saga Exclusive. (sagaparkett.no. Brede planker og hvitlasert med matt lakk. Superfresht, lyst og godt å gå på! Ligger noen innlegg på signehjemmet bloggen. Klem Signe

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Oct 29, 2012

   Hei søta!
   Tusen takk for tips – må sjekkes opp asap!

   Fin kveld!

   Klem

   Reply
 12. Tonje Agate Nov 04, 2012

  Kanskje dette kan inspirere deg jorid? http://hosmarte.blogspot.no/2012/02/ett-ar-har-gatt.html
  ha en flott søndag! :)

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Nov 04, 2012

   Oh yes, Marte har fått det så fint etter gulvene ble hvite!

   Fin søndag!

   KLEM

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *