There’s something about…

foto © Stylizimo

…. a monkey!

The monkey er en fantastisk designklassiker fra 1951, designet av danske Kay Boiesen. Den har blitt en ape ‘alle’ snakker om, ‘alle’ ønsker seg og en ape kanskje noen ikke skjønner seg helt på (les: min kjære!). Den henger i stuer og hjem verden over og er en gjennganger på ønskelisten til dere som deltar i giveawayen min.

Så hva er det med denne hengende apekatten, som vi liker så godt?

// The monkey is a design classic, designed by danish Kay Boiesen. It’s a monkey everyone wants and I wonder: what is it with this monkey that we like so much?

9 Comments

 1. STYLIZIMO Oct 18, 2012

  Ja, det er er godt spørsmål, Jorid. Hva er det med denne apen? Jeg personlig syntes den tilfører humor til hjemmet og gir en personlig vri.
  I det siste så har jeg heller begynt å spare til designklassikere som jeg vet jeg kommer til å like om 10 år også, og denne apen er en slik ting. Den kan brukes i alle rom, på hyller, kommoder etc, selv om den opprinnelig er laget som en jakkehenger til barn :)
  Dette er en arvestykke som kan gå igjennom generasjoner…hihi (det burde vel holde som et salgsargument til din kjære eller hur?)

  Kos å se apen min blir kjendis på din blogg. For øyeblikket henger den på kontoret og holder meg med selskap. Hyggelig kar!

  klemmer

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Oct 18, 2012

   Liker argumentene – må nok bare få den i hus og spørre om tilgivele etterpå! ;-) *ler* Fin er den, gir et personlig preg og flott materiale.

   Fin dag vennen!

   Klem

   Reply
 2. idun // Breidablikk Oct 18, 2012

  hehe.. ja det er litt rart? Eg har ønska meg denne i fleire år no.. Men eg er ikkje heilt sikker på kvifor..? Men det er noko ved den.. kanskje noko triveleg og jovialt? Kanskje er det noko med den varme stemninga rundt den som valg av treverk gir den? Veit ikkje… Men fin er den, og eg vil ha den. Sjølv om mannen nok får eit mildt hjarteinfarkt om eg plasserer ein ape i stova.. og så fortel kva eg har betalt for den.. ;)

  Ha ein fin dag!

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Oct 18, 2012

   Tror det bare er en sak man elsker (eller ikke liker?) også må man bare få den i hus! :-) Liker som du sier materiale og hvordan han ser ut. Tror vi to kan bli gode venner!

   Fin dag til deg!

   Klem

   Reply
 3. Høytrykk Oct 18, 2012

  Ikke vanskelig å like denne karen. Jeg fikk min til bursdagen for to år siden, og har vært strålende fornøyd med hans selskap siden. :)

  Ha en fin dag!

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Oct 18, 2012

   Tror jeg også kan bli glad i denne karen!

   Fin kveld, klem J

   Reply
 4. Har en drøm... Oct 18, 2012

  hehe, det kan du si:)
  Som sagt i innlegget ditt, så fikk jeg veldig rare blikk da jeg sa jeg ønsket meg denne til jul, hehe, en treape til 1000,- spenne liksom, hahaah:)
  Men den er jo bare helt herlig, artig med litt humor i interiøret:)
  Og når det er sagt, så er datteren i huset enig meg mor ♥

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Oct 18, 2012

   Haha, som å høre han her hjemme det! ;) Men fin er den, uansett hva han sier.. *ler*

   Fin kveld, klem J

   Reply
 5. […] Source […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *