White and wood

photo © mario de armas via cherry blossom blog

Hvitt og tre jeg liker det!
*hoho, et lite rim*

– et nydelig design studio i selveste New York. Her er det rom for kreativitet – utrolig hva lekkert interiør gjør med et rom, men det er også viktig for følelsen det gir personene som skal jobbe der.

Idag på min plan, møte med regnskapsfører – ja, nå kaster jeg inn håndkledet, og får profesjonell hjelp til noe jeg over hode ikke kan, men har prøvd meg på! Takk, for at det finnes flinke folk som kan holde styr på meg ;-)

// A beautiful design studio in New York, I love white and wood.

5 Comments

 1. Høytrykk Oct 31, 2012

  Hvitt og tre er en fantastisk kombinasjon. Liker! Nydelige bilder du har funnet.

  Ha en fin dag!

  Reply
 2. Tonje Oct 31, 2012

  Jeg også elsker det! Hvitt og tre er nydelig sammen!

  Ønsker deg en fin dag
  Klem Tonje

  Reply
 3. Fjellby Oct 31, 2012

  Regnskap er crap! Dobbelt bokføringsprinsipp kan gå å legge seg.

  :(

  Fin miks! W&W går aldri av moten :)

  Reply
 4. idun // Breidablikk Oct 31, 2012

  ahhh.. Dette er mine drøymestolar! Eg SKAL ha desse… Akkurat slik faktisk.. Med treføter og kvite seter… mmmmm! <3

  Reply
 5. Veldig lekkert! Hjemmesiden din er også utrolig lekker for tiden!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *