2013 Guide to Manhattan

20121119-231915.jpg20121119-232056.jpg

Foto © Artilleriet

2013 Guide to Manhattan har stått leeenge på ønskelisten min. Som dere vet ligger New York godt plassert i mitt hjerte etter en fantastisk tur med min kjære i September 2011. Det at Artilleriet nå har trykket opp ytteligere et opplag gjorde at jeg igår kveld hoppet ut (bokstavelig talt!) av sengen, løp over et par trinn i trappen, knabbet med VISAkortet for så å sikre meg et eksemplar – og midt oppe i alt klarte jeg skrive at jeg bor i Sverige også! Jeg må bare le av meg selv noen ganger ;) Men kartet er etterlengtet, spesielt, i begrenset nummerert opplag og den skal få hedersplass i huset.. (vi enda ikke har kjøpt!)

// Finally swedish Atelleriet has made a new set of the popular Guide to Manhattan map! I just love New York City..

7 Comments

 1. Astrid Nov 20, 2012

  Så gøy! Høres ut som dette kartet betyr mye for deg. Det er jo utrolig kult kart og blir gøy å se innlegg når du får det i posten.

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Nov 20, 2012

   Haha, ja – jeg har siklet på dette siden første opplag i 2010 og trodde ikke det skulle komme noen fler. De trykker bare opp et begrenset opplag, så da måtte man bare få bestillt. *ler*

   Gleder meg til det kommer! Fin dag til deg :)

   Reply
 2. Fjellby Nov 20, 2012

  Guilty!

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Nov 20, 2012

   Oh, yes!

   Reply
 3. Signe Nov 20, 2012

  Hihi, ser de er utsolgte allerede så du gjorde nok lurt i å være kjapp!
  Aldri vært i NY, men har god lyst på den fra Paris selv – dessverre er den også utsolgt.

  Ha en fin tirsdag :)
  Signe

  Reply
 4. Signe Nov 20, 2012

  Nvm, det var så klart 2012 versjonen som var solgt ut!
  Da er det bare å krysse fingrene for en 2013 versjon fra Paris også :)

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Nov 20, 2012

   Ja, 2012 er nok utsolgt! Får håpe du får deg et eks av Paris da :) Kan jo være det kommer flere der og!

   Fin dag søta, klem

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *