Behind the scenes

foto © jorid kvam

Det berømte julekortet – og bildene som skal tas. Ikke like enkelt med lillesøster og storesøster, som på hver sin måte skaper litt hodebry for fotografmamma’n! *ler* Men gode er de, og vi har idag fått noen blinkskudd – som trolig blir årets julekort.

Tar dere bildene selv eller går dere til fotograf?

God lørdag!

// Today we have had a photoshoot for this year’s christmas card. My beautiful two girls!

11 Comments

 1. Precious Home Nov 10, 2012

  Jeg tar bilder selv…etter mange ganger å betalt masse penger og vært utrolig misfornøyd:( Tar jeg de selv, kan jeg heller ikke klage, det er gratis og jeg prøver igjen om jeg ikke er fornøyd! Litt stas og ta egne bilder også;)

  Ha en fin helg! Kos deg med søte små!

  Reply
 2. June Kalbekken Nov 10, 2012

  jeg skal prøve å ta selv men er IKKE flink å ta bilder…
  Har to jenter jeg også, så tar gjerne mot tips! hehe
  har ei på 2 1/2 år og ei på 8 måndeder.. :0)

  Reply
 3. Mari Nov 10, 2012

  Her har vi hatt akkurat samme prosjekt i dag. Har alltid gått til fotograf men fra nå av skal jeg ta selv. Er jo mye mer stas!

  marissblogg

  Reply
 4. Mari Nov 10, 2012

  Bildene dine er flotte!! :) ser meget proff ut :)

  Reply
 5. Katrine Anita Nov 10, 2012

  Husk at det er ikke alltid de vakreste bildene som er de beste ;) Jeg tar nok bildene selv – siden jeg er halvblods fotograf. Men skal vi ta familiebilder bør vi nok gå til min tidligere kollega, da jeg ikke er helt vel med å være foran kamera – da er det greit med noen man stoler på på den andre siden. Blir nok flotte julekort hos dere. Jeg skal snart sette opp lys for å ta de obligatoriske babybildene som skal i ramme hos besteforeldre og oldeforeldre. Dog han er litt liten til slike bilder enda, men vi får ta en ny runde når han blir litt større – det er fordelen med å fotografere selv. Ønsker deg ei magisk helg. Klem

  Reply
 6. Maren Kristine Nov 10, 2012

  Åååååå de er så søte de jentene dine Jorid!!!! koselig at de er såpass søskenlike ;)
  Jeg har aaaaaaldri fått tatt bilder hos fotograf av ungene, siden jeg alltid har tatt maaaaange bilder av de selv, så liker jeg å ta også julekort/takkekort bildene….
  Men jeg har et bhg bilde av de sammen, som er tatt av fotograf og ser jo at de får ett litt anna uttrykk enn når mamma står bak kameraet, meeeen jevt over tuller og tøyser jeg såpass mye at det blir artige og levende bilder selv med en amatør bak stativet ;)

  Ønsker deg en fin lørdagdkveld, her skal jeg på bygderevy, gleder meg!!! får nok trimma magemusklene !!!!
  -maren-

  Reply
 7. marita Nov 10, 2012

  Herlige bilder av jentene dine! :) Det er plutselig dobbelt så vanskelig når man har to og fotografere.

  Eg tar alltid julekortbilda sjølv, men er fæl å vente så lenge på noko (f.eks snøen som aldri kjem) så eg må ta eit i siste liten bilde før sendefrista går ut ;)

  Reply
 8. Ida Nov 10, 2012

  Så S Ø T E !!!!
  Og det var kjempelurt å legge dem på ett hvitt laken!
  Jeg plasserte dem på hver sin stol foran hvite gardiner i dag, og det gikk jo sånn.. passelig… IKKE bra ! Den ene veltet stolen over den andre, mens den tredje (som jeg ikke har, men det føles sånn av og til) hang i gardinene!!
  Jaja.. jeg får prøve igjen i morgen.. kanskje i sovende tilstand.. bare tegne på øyner.. hehe!

  GOD helg!
  Klemmer

  Reply
 9. MONICA Nov 10, 2012

  Så søte og gode jentene dine er! Det er så koselig med julekort med bilde av barna. Jul handler om tradisjoner, så julekort med barna må til her og;) Da er det å lete fram på kameraet det fineste bilde der begge gutta eller alle fire smiler like pent;). Eller jeg rett og slett må gjøre som deg, sette av en formiddag for å ta bilde av gutta. God helg til deg! Knuseklem til deg fra meg;)

  Reply
 10. FargeBarn Nov 11, 2012

  Såå søte! Fine bilder, men ser den at det skaper hodebry.
  Vi leigde studio og skulle ta bilder for et par år siden…vel, når den ene satt fint, krabbet den andre ut av fokus. Ble helt svett. Jeg skal prøve å ta bilder i år, men går det åt skogen, bruker jeg bare et hverdagsbilde jeg har liggende…hehe

  Reply
 11. Siv Helen Nov 11, 2012

  Så skjønne de er :D Og jeg kjenner meg fullstendig igjen. Fram til nå har det vært nesten umulig å ta gode bilder av begge samtidig, men nå begynner de faktisk å høre etter littegrann, de er 2,5 & 4,5 ;) Men jeg har funnet ut at sånne “oppstillingsbilder” nesten er så umulige, at jeg har valgt å gå gjennom bildemappa fra siste året, og heller velge ut blinkskuddene;) Shit om de ikke er ikledd nisselue, eller det er snø på bildet osvosv.. Fine bilder blir det uansett!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *