Here we go

foto © jorid kvam

Da er vi igang med å få ferdig det siste før fotografen kommer neste uke. Anders maler Hedda Sofies gulv hvitt, og jeg rydder… og rydder. Sannelig blir man effektiv når man får litt press på seg! ;) Noen som kjenner igjen den? Ting som er blitt utsatt og utsatt blir nå gjort. Det som også er kjekt nå er at jeg pakker ned det vi ikke trenger i flyttekasser og setter på boden – kan ikke skjønne alt vi har samlet på disse 4 år vi har bodd her. Jeg er så spent og glad for forandringene som ligger foran oss.

Ønsker dere en fin fin ettermiddag og kveld!

// The photographer is coming next week, and we are now finishing the things we have deferred and deferred. And we are quite effective now when we have a little pressure on us! ;) I’m excited and happy for the changes that’s heading.

Wish you all a great afternoon!

17 Comments

 1. Judith Nov 21, 2012

  A little deadline always works to get into the groove of finishing things in/around the house. Can’t wait to see the results! Have a lovely afternoon :)

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Nov 21, 2012

   Oh, yes – a deadline works all the time! :) I can’t wait either, it’s going to be an exciting winter/spring!

   Have a nice evening!

   Reply
 2. Helene Nov 21, 2012

  Hvor er det speilet fra egentlig? :)

  Reply
 3. Helene Nov 21, 2012

  Ooooog forresten! Hvis du har en del du skal kvitte deg med, så gjerne legg det ut for salg!

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Nov 21, 2012

   Det skal jeg gjøre! :-)

   Speilet er fra IKEA!

   Fin kveld!

   Reply
 4. Celia Nov 21, 2012

  Dere har et superlekkert hus :-) Hvorfor flytter dere fra dette fine huset?

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Nov 21, 2012

   Tusen takk! :-) Vi flytter for å komme nærmere venner og bekjente med barn i samme alder som våre to mtp skole og aktiviteter etterhvert. Og fordi vi ønsker å starte et lite oppussingsprosjekt, for å få det enda mer som vi ønsker! :-)

   Reply
 5. ElisabethK Nov 21, 2012

  Jeg heter Elisabeth, er 36 år, og dette er første kommentaren min her. Er for tiden hjemme med prins nr 3,og tenker å følge med på litt forskjellige blogger fremover. Har ikke blogg selv, selv om jeg av og til kunne ønske meg det, men “miniblogger” på facebook istedet.

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Nov 21, 2012

   Hei på deg, og så koselig at du har funnet vegen hit! Håper jeg kan inspirere deg med mine innlegg.

   Fin kveld!

   Klem Jorid

   Reply
 6. Anine Nov 21, 2012

  Uff ja tenkt alt en samler på! Vi kasta og kasta, ga bort, solgte donerte…. å enda ser jeg at vi har med oss for mye skort;);) Det tar jo aldri tomt jo! hehe
  Lykke til med salget:):) Å håper dere finner drømmehuset!
  Klem:)

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Nov 21, 2012

   Haha, ja, ikke snakk!! ;-) her går det meste til bruktbutikk, solgt eller skroten!

   Fin kveld søte!

   Klem

   Reply
 7. Monsterscircus Nov 21, 2012

  Ej blir det spennende. Ja, det er utrolig, alt som kommer til huset over tid. lykke til med flyttingen, ser frem til å se ditt nye hjem. Veldig bra arbeid!

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Nov 22, 2012

   Veldig spennende! :) Gleder meg til å ta dere med på ferden!

   Reply
 8. Silje Nov 21, 2012

  JA,det er utrolig hva en sparer på og hvor mye en kan rydde og rydde og rydde…Vårt hus ble lagt ut for salg i juni,og det var masse jobb i forkant.Først før megler så igjen før takstmann,så til slutt før visningene..Bodene +garasjen var full av ting.Gikk da gravid med nr 3 som ble født i slutten av august,har jente og gutt fra før av og hadde tatt vare på alt tøyet etter de.Hadde spart på jobben med å sortere det til jeg hadde vært på ultralyd,så jeg visste hva jeg skulle beholde,åhoi for en jobb det ble.”Heldigvis”var jeg sykemeldt store deler av svangerskapet ellers tror jeg aldri jeg hadde rukket å bli ferdig med alt.Huset ble solgt 2juli og de nye eierene ville overta fort,så hadde 3uker på å tømme det.Trodde da at vi hadde kvittet oss med mye,men var jammen meg MYE igjen ;) Dere har ei spennede,men krevende tid foran dere.Men har jo fordeler med at du er i permisjon og han jobber i nordsjøen.Lykke til :)

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Nov 22, 2012

   Hei Silje!

   Ja, det er så mye. Vi har tatt et skikkerlig tak nå. Så får vi det som må være klart til fotografen i orden nå, og resten ila desember! Tror jeg er innom hele følelsesspekteret i denne perioden ;) Hehe!

   Veldig fint å være i denne prosessen nå mens jeg er i permisjon og ikke hundre prosent jobb. Gosh, vil ikke se det for meg en gang! ;)

   Takk som deler dine opplevelser! :) Ønsker deg en god natt!

   Klem J

   Reply
 9. Elin Nov 22, 2012

  Huset deres ser så veldig fint ut – gjennomført i alle kriker og kroker :-) Burde appellere til alle som ser annonsen! Inspirerer meg hvertfall. Lykke til med salg. Hvor er forresten den fine lyslenken fra? Sett etter noe lignende for å ha som “nattlys” på barnerommet, men finner ingen som er så lange som denne ser ut til å være.

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Nov 23, 2012

   Tusen takk! Er spent på interessen når huset legges ut.

   Lyslenken er happylights kjøpt hos nord-design.no :)

   God helg! :)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *