Office inspiration

foto Sveinung Bråthen via

Jeg leter stadig etter inspirasjon til nytt hus om dagen, og disse kontorene fallt i smak med det samme. Stilig ikke sant? Digger string hyllene, de kunne jeg gjerne tenkt meg også. Så mange muligheter, håper huset vi finner oss har plass til et funksjonellt og lyst kontor.

Har du kontor? Og blir det brukt? Før jeg fikk Hedda hadde jeg kontoret som du kan se på bildene under, men nå er macen flyttet på stuen igjen for en periode så jeg får jobbet mens jeg er hjemme.

// Beautiful offices saved in my inspiration folder for our new house!

15 Comments

 1. MONICA Nov 14, 2012

  Oioioi! Så vakre bilder! Dette kontoret likte jeg veldig godt! Den kalenderen må jeg få skaffet meg;) Og stringhyller….:). Herlig inspirasjon dette! Klem til deg;)

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Nov 14, 2012

   Oh yes, superflott kalender (ligger linker i innlegget om du klikker på via under bildene) og stringhyllene så enkle og flotte!

   KLEM

   Reply
 2. Helen Nov 14, 2012

  utrolig flotte bilder du viser, inspirasjon i bøttevis men har desverre ikke plass til eget kontor her hjemme men har planer om en liten krok i stuen:-)

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Nov 14, 2012

   Spent jeg også, hvordan det blir i nytt hus. Jeg er avhengig å ha en plass – så vi får finne et med plass ;)

   FIn kveld!

   KLEM J

   Reply
 3. Kristina Nov 14, 2012

  Virkelig fint. Ved du hvor barstolen er fra?
  Mange hilsner Kristina

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Nov 14, 2012

   Står i artikkelen jeg lånte bildene fra (klikk via) Barkrakk Tom & Jerry, design Konstantin Gricic, kr 4050, Robert Tandberg. :)

   Klem J

   Reply
 4. min stil Nov 14, 2012

  Herlig inspirasjon! Liker spesielt godt hyllen og kalenderen! Gøy for deg å finne masse inspirasjon nå før dere kjøper nytt hus da :) Jeg har to kontor hjemme.. ;) Da vi bygget ut på huset tegnet jeg inn et stort kontor/arbeidsrom i kjelleren, men etterhvert som vi holdt på å bygge kom jeg på at jeg er altfor sosial til å sitte alene med iMacen i kjelleren, så jeg lagde meg en krok oppe i tv-stuen også ;) Og så har jeg arbeidsrom med “arkiv”, symaskin, hobbysaker osv i kjelleren. iMac-kroken min kan du forresten se i mitt siste blogginnlegg hvis du vil ;) Ha en fin kveld!

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Nov 14, 2012

   Tusen takk for tips! Sniker inn til deg med det samme :)

   Fin kveld!
   KLEM

   Reply
 5. Anne-Marte Waleur Nov 14, 2012

  Så inspirerede bilde!!! Her skal det også bli arbeidsrom. Jeg har lyst på så mye så vanskelig å bestemme seg:) Vi har String systemet i stua, og er veldig fornøyde med det. Så nett og fint. Skrus på vegg, så supert når det kommer til rengjøring. Elsker ting som er opp fra gulvet:)

  Lykke til med hus.

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Nov 14, 2012

   Enig, ALT over gulvet er et stort pluss og noe jeg absolutt kommer til å ha fokus på i nytt hus! :)

   Ønsker deg en fin kveld!

   KLem J

   Reply
 6. Har en drøm... Nov 14, 2012

  Liker veldig, og jeg ønsker meg såååå et kontor!!
  Her er det kun en liten krok av stuen som er mor sin ♥

  Ha en fin kveld:)

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Nov 15, 2012

   En liten krok er god å ha uansett størrelse! :)

   God natt søta!

   Klem

   Reply
 7. Tonje Nov 15, 2012

  Inspirerende!
  Spennende å planlegge. Har dere kjøpt dere nytt hus? Og hvordan gikk det med salget! Tipper du hadde mange på visning på det fine huset ditt!

  Ønsker deg en god dag. Her skinner faktisk sola i dag, herlig! Trengs innimellom øsepøse regnet:)

  Klem Tonje

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Nov 15, 2012

   Ja, veldig spennende å planlegge! :-) Vi har ikke kjøpt enda og et igang med prosessen før salg. Fotografering i slutten av denne månden, også er prospekt klart før jul. Visning medio Januar på huset :-) Veldig spent!

   Good torsdag vennen!

   Klem

   Reply
   • Tonje Nov 15, 2012

    Masse lykke til med alt, Jorid.
    Klem klem

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *