Spanish chair

foto via / produktbilde

Igår lurte jeg på hvilke stoler Lotta Agaton har i stuen sin på bildene under, og fineste Nordic Leaves kunne fortelle meg at de brune stolene med skinnrygg er Børge Mogensens designstol; Spanish Chair. Dansk design på sitt beste, og om lommeboken hadde tillatt det hadde et par slike gjerne fått plass hjem hos meg!

Børge Mogensen var kjent for funksjonalitet, sterke og enkle linjer. Sammen med Arne Jacobsen satte de begrepet ‘danish design’ på kartet – til gangs. Mogensens design er fortsatt etterspurt og ettertraktet over hele verden!

// The brown chairs in the pictures from Lotta Agatons home is danish Børge Mogensens designchair; Spanish Chair. Danish design on the top, and if my wallet have approved – two of these chairs have come home to me!

5 Comments

 1. ingrid lerstad Nov 28, 2012

  De er ordentlig lekre Jorid. Jeg har også noen sånne klassikere på ønskelista mi, Men akk, noen ganger må man bare infinne seg med at ting blir for dyre å anskaffe seg, og at de får forbli en drøm ;)

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Nov 28, 2012

   Vi får sikle på de på skjermen! ;)

   Fin dag søte!

   KLEM

   Reply
 2. Nordic leaves Nov 28, 2012

  20.000,- per stk ca :/
  Stiv pris ja, men det er jo lov å ønske seg:)
  Sjekk ut Ox Design, fine og rimeligere alternativer, vi har det på RtR vettu;)
  Finfin onsdag til deg!
  Her kaller jobben;)
  Klem

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Nov 28, 2012

   Ox design har mye kult – og har allerede sett meg ut butterfly stolen! ;)

   Fin onsdag!

   KLEM

   Reply
 3. englemor Nov 28, 2012

  LEKRE!
  Men akk for en pris!
  Men såååå fine!
  Klem

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *