Clean and fresh // Happy New Year

IMG_1932 IMG_1935 IMG_1946foto © jorid kvam

Her i huset er allerede julen pakket ned og det føles friskt og godt i stuene. Vi hadde en fantastisk kveld med gode venner igår, og med det er julen 2012 over for denne gang. Nå ser vi frem til en stor dag 1. Januar med barendåp og treårsdag – en perfekt måte å ønske  2013 velkommen.

Med dette fortsetter jeg min lille bloggepause, og ønsker dere alle et RIKTIG GODT NYTT ÅR! Jeg gleder meg til å fortsette med bloggen og spennende husprosjekt i 2013. Tusen takk til alle dere som gjør bloggingen så gøy, takk for fine kommentarer og mail jeg får. Det setter jeg umåtelig stor pris på! ♥

// Now we have said goodbye to this years christmas, and we are now looking forward to a big day the 1th of January. Christening of little sister and big sisters birthday. A perfect way to welcome 2013!

I wish you all a HAPPY NEW YEAR, thank you for all the nice comments and mail. I appreciate it, and I’m looking forward to take my blog and house project in to 2013! 

4 Comments

 1. Manuela Hardy Dec 30, 2012

  Lykke til med dåp og bursdag og alt kjære vennen, og ALT godt i det nye året!!
  Stor klem m

  Reply
 2. Line Dec 30, 2012

  Lekre bilder Jorid!
  Så deilig med litt space igjen, gleder meg til og bli kvitt julen jeg og:)

  Ønsker deg og dine en flott nyttårsfeiring, og et godt nytt år!
  Gleder meg til og følge den fine bloggen din også i 2013 ♥

  Reply
 3. Tonje Agate Dec 31, 2012

  Lykke til med dåp og bursdag! Gleder meg til et nytt år med inspirasjon fra deg Jorid!

  ;)

  Reply
 4. Marianne D. Waagan Dec 31, 2012

  Titter innom for å ønske deg og dine et
  riktig GODT NYTT ÅR!

  Nyttårsklem fra Marianne

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *