Home tour: House for sale

Foto Hamish Gray

Da folkens, tenker jeg at dere skal få bli med på en home tour. Vi skal selge huset vårt, og det blir lagt ut rett før jul. Bildene dere får se de neste dagene er bildene meglerfotografen har tatt – vidvinkel er brukt, men synes bildene viser godt hvordan huset er. Jeg får ikke like stor helhet i mine egne bilder – så her får dere se det meste! :) Enjoy! Jeg kommer til å tagge alle innlegg i denne rundturen med; House for sale.

// Now I want to take you guys on a tour of our home. It’s coming up for sale right before christmas. The photos I’m about to show you, is taken by the real estate photographer. Enjoy! I’m tagging this posts with; House for sale.

6 thoughts on “Home tour: House for sale

  • :) Ekstra spennende å vise disse bildene kjenner jeg – nå er det ikke lenge til vi skal flytte herfra!

   Fin dag vennen, klem

 1. Hei! Må bare si at jeg synes dere har et utrolig lekkert hus. Kunne lett ha bodd der for å si det sånn. Nå har det sikkert stått her inne, men jeg lurer av ren nysgjerrighet, hvorfor selger dere? Ønsker deg en strålende dag! Og lykke til med hussalget!

  • Hei! Tusen takk :)
   Vi vil selge fordi vi ønsker komme nærmere venner med barn i samme alder som våre. Samt starte på et lite oppussingsprosjekt der vi får det akkurat som vi ønsker! :-))

   Ha en fin fin dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>