Kitchen details

IMG_1555 IMG_1537 IMG_1544 IMG_1541 copyfoto jorid kvam

Noen kjøkkendetaljer fra da fotografen var hos oss ifm med salgsbilder. På fredag kommer huset på finn.no og visning blir på nyåret – jeg er spent, superspent. Så rart med det, huset vi har blitt så glad i og vokst så mye med. Men nå er vi klare for nye spennende prosjekter, og jeg gleder meg som bare det til å ta dere med på ferden! Se megler bildene HER.

Fin Tirsdagskveld – endelig er Greys tilbake!! :-)

// Some kitchen details from the photoshoot for the salespictures. On friday the house is to find on the internett (finn.no) and the public view of the house is in January. I’m exited, and have a lot of feelings for this house. But we’re ready for new projects, and I can’t wait to take you with me on this journey.

Have a nice Thuesday!

5 Comments

 1. ElisabethK Dec 18, 2012

  Fine bilder. Sånn vannkaraffel skulle jeg hatt. Er det med kjøleelement/plass til is inni?

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Dec 18, 2012

   Hei!

   Den er kjempelekker fra Muuto, og åpningen så stor som korken. Enkelt å ha is i eller annet evt. Glassene som følger med er også kjempefine! :-)

   Klem J

   Reply
 2. June Dec 18, 2012

  Fine bilder da :)
  Jeg bare gleder meg til jeg kan pælme 50talls/80tallskjøkkenet vårt til pisis jeg ;) Lykke til med salget :)

  Reply
 3. Signe Dec 21, 2012

  Herlige bilder! Elsker den vannkaraffelen :)
  Ellers får du og dine ha god jul, håper dere får en fin høytid!

  Klem,
  Signe

  Reply
 4. Kristin | Min Lykke Dec 21, 2012

  Stilig stilig!
  Gleder meg veldig til å se prospektet og til å se hva dere velger å flytte inn i – spennende tider!:)
  Klem klem

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *