Shelves

Muuto – Stacked Shelf Systems

String System

 Montana – TV/HiFi system

Det finnes så mye lekkert av hyllesystemer – jeg har sett nærmere på disse tre da vi var i Trondheim og på Rom til Rom. Stringsystemet likte jeg kjempegodt, og jeg tror nok det blir en perfekt kontorløsning når vi en dag kommer oss i nytt hus og har plass til det. Montanta sine TV/WiFi løsninger digger jeg, og jeg har sett bilder av det i hus – så stilig. Muuto sitt system er lekkert å se på, men jeg ser for meg alle krinker og kroker for støv? ;) Gøy blir det å begynne planlegge oppussing og hus kjenner jeg.

Hvilke liker du?

// I have seen this three systems, and it’s something about every single one of them. I can’t wait to start renovate a house and choose!

3 Comments

 1. Sofie Dec 06, 2012

  Syns Muuto og Montana sine var penest å se på, men du har et poeng med støvet… Men samtidig blir det kanskje ikke det verste mengdene med støv på et kontor siden det ikke er pledd, puter og klær der? :)

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Dec 06, 2012

   Nei, det er nok sant – men tenker vel både kontor og stue egentlig. Men heller mot Montana på stuen og string på kontoret! :)

   Ha en fin kveld! :)

   Reply
 2. Kaja Dec 09, 2012

  Synes Muuto sin er helt fantastisk flott å se på! Så den faktisk først på bloggen til Maria Skappel (eller om det var en hjemmesnekret kopi?). DØDSlekker ;) Men for all del, String passer nok perfekt for et kontor! Klem

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *