During 2013

IMG_3779 IMG_3691 Untitled-3110 IMG_37491 IMG_3644 via Fjellby

Ila 2013 ønsker jeg å ta med min bedre halvdel til vakre København. Det er noe med den byen som frister, kanskje er det interiørhjertet som blir dratt i retning Danmarks hovedstad. Når vi drar dit, må vi iallefall besøke den nye restauranten HÖST – wow, lekkert og rått. Fineste Fjellby har vært i Køben i mellomjulen – og samlet alt vi/du må besøke når man er i byen, les Københavnlista her. Har du vært i København?

Ønsker dere en god ukestart!

// During 2013 I want to take my dear to visit Copenhagen. There’s something about this city, and I think it is my interior heart speaking. When we go we have to visit the new restaurant HÖST – it’s beautiful and have a rawness, love it. My friend Fjellby have been in Copenhagen this Christmas, and here is her have to visit list.

Have a great week!

6 thoughts on “During 2013

  • Ja, det er en lekker kombinasjon! :)

   Fin Mandag Mari!

   Klem J

 1. København er fantastisk! Har vært der mange ganger, men ønsker meg ALLTID tilbake igjen:-)
  Restauranten du viser bilder fra over her, den må besøkes neste gang turen går til den danske hovedstaden.

  Ha en flott mandag!

 2. Vært mye i København, og byen er fantastisk!! Giftet meg der i sommer, så derfor er den nok litt ekstra spesiell for min del. Men vil absolutt anbefale alle en tur dit, enten det er sommer eller vinter!!
  Ellers vil jeg takke for masse fin inspirasjon i 2012!!

  Ps. restaurant tips hvis dere drar dit; Il Grappolo Blu. Fantastisk italiensk mat!!

  Ha en fin mandag!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>