Finalist!

“Vixen Blog Awards er Norges største, uavhengige kåring av både norske og internasjonale blogger. Vi kårer de aller beste, mest inspirerende, kreative og nyskapende bloggene innen mote, trend, skjønnhet og livsstil.”

“Vixen Blog Awards is Norway’s largest, independent ranking of both Norwegian and international blogs. We will select the best, most inspiring, creative and innovative blogs in fashion, trend, beauty and lifestyle.”

vixenblogawards

TUSEN TAKK til alle dere som har stemt meg frem som en av fem finalister i årets Vixen Blog Awards. Bare det å være nominert har vært utrolig stas, og enda gøyere å bli finalist. Jeg er i godt selskap med flere gode bloggvenniner, som jeg digger. Besøk også de, og stem på DIN favoritt!

Skal ikke stikke under en stol at jeg er enormt stolt, og beæret over å være med i denne konkurransen. Bloggen er min lille baby, og jeg elsker å dele, inspirere og skrive. Liker du Noe på hjertet blir jeg kjempeglad for din stemme HER! ♥ Det hele avgjøres 18. februar på Latter i Oslo.

Ha en fin kveld! :)

THANKS, to all of you who voted me out as one of five finalists in this year’s Vixen Blog Awards. Just being nominated has been so great, and even more fun to be a finalist. I’m in good company with good blog friends, which I love. Also visit them, and vote for your favorite.

I’m not hiding the fact that I am enormously proud and honored to participate in this contest. This blog is my little baby, and I love to share, inspire and write. If you like Noe på hjertet, you are welcome to vote HERE! ♥

11 Comments

 1. Nordlys Jan 30, 2013

  Gratulerer så mye med nominasjonen! Bloggen din er superfin, og jeg er også en stor fan på instagram!
  Lykke til og en fortsatt fin uke til deg! :)
  Klem fra Carina (jokernord)

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Jan 30, 2013

   Tuusen takk Carina!! :)

   Fortsatt fin uke til deg og!

   Reply
 2. Monsterscircus Jan 30, 2013

  Gratulerer med nominasjonen! Vel du og din vakre blogg er opplagt! krysset finger for deg i finalen :-)

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Jan 30, 2013

   Tuusen takk! :)) Veldig stas!

   God kveld!

   Reply
 3. Tonje Jan 30, 2013

  Gratulerer! Du har en nydelig blogg, Jorid. En stemme er gitt til deg og en til min rogalandsbloggvenninne;))

  Ønsker deg en fin kveld
  Klem Tonje

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Jan 30, 2013

   Tusen takk Tonje!! :) Så snill du er! Det setter jeg stor pris på.

   Ønsker deg og dine en fin kveld!

   KLEM

   Reply
 4. Dynamisk Salong Jan 30, 2013

  Oi, for en velfortjent finalist du er! Må være en fantastisk spennende opplevelse og en enorm anerkjennelse. Ta det til deg nå! Tror du har skåret stort på din originalitet og aldeles nydelige fotografier.
  Lykke, lykke til videre. Gjett om jeg skal inn å stemme nå! Klemmer fra Beate

  Reply
 5. Siv Jan 30, 2013

  Gratulerer Jorid :)

  Reply
 6. lenapenas verden Jan 30, 2013

  Gratulerer så mye med velfortjent finaleplass :)

  fin kveld videre!

  Reply
 7. Reidun Beate Jan 30, 2013

  Har stemt på deg! Denne vinner du! :-)

  Reply
 8. Kristin | Min Lykke Jan 31, 2013

  Gratulerer så mye som topp 5-finalist! Så gøy og så utrolig velfortjent!
  Elsker bloggen din, bildene og innholdet – lekkert til fingerspissene!!
  Ha en flott kveld
  Klem fra Kristin

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *