Fresh and new

IMG_1875 IMG_1881Foto Jorid Kvam

Året er startet friskt og nytt – akkurat som en rykende fersk espresso, klar for lattekoppen min. Det er så deilig at hverdagen har kommet tilbake, ei frøken som gledet seg veldig til å se igjen venniner i barnehagen idag. Jeg og min bedre halvdel skal begynne på prosjekt; ‘gjøre klart til visning’ 14.01. Jeg er spent og veldig klar for det som skal skje.

// Fresh and new year, like a fresh espresso ready for my latte. I love that our everyday life is back, and big sister was excited to go to kindergarten this morning. We are going to clean and fix the house for sale this week – and I’m very excited!!

4 Comments

 1. Line Jan 03, 2013

  Godt nyttår til deg og dine!!! Nytt år, nye muligheter. Sikker på at 2013 blir et kjempe år. Så spennende med visning da!! Gleder meg til å følge deg i året vi nettopp har entret inn i! klem fra Line

  Reply
 2. Dynamisk Salong Jan 03, 2013

  Hei og takk for nydelig og inspirerende blogg! Lykke til med visningsprosjektet! Ikke lenge siden jeg var gjennom samme runden selv. Oah… både gøy og nokså slitsomt på en gang! Med dine stylingtips er det jo nødt til å bli en bra pris! Krysser fingrene! Lykke til og godt nytt år.

  Reply
 3. June Jan 04, 2013

  Godt nyttår til deg og dine :)

  Reply
 4. Reidun Beate Jan 04, 2013

  Gleder meg utrolig masse til å følge bloggen din i 2013! Håper du vinner Vixen Blog Awards Jorid :D

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *