17 thoughts on “Right now.

 1. Ahhh! Normann C, Tom Dixon, Hay, kobber og Fyttigrisen – akkurat slik det ser ut i Fjellbystua “right now”! Tror bloggen bærer preg av denne kombinasjonen. Mums!

   • Oh yes! Var innom RtR i helga jeg: ikke lett å gå tomhendt.

    Men det skal sies at det var i Køben at jeg gikk amok med Tom, Normann og Hay :P Grisen derimot er fra Paris i fjor- hadde akkurat 1-årsdag. Ikke lei fjellbymaskotten ennå!

    • Jeg gleder meg sååå til Køben, og frykter for kredittkortet allerede!! ;)

     • Så den hos Hviit når jeg var innom ja! Min er fra Galleries Lafayette på nyttårsaften i fjor. Selv liker at den er langveisfarende (og fikk securité i Paris til å stoppe hånsbaggasjen min). Ting med historie er jo de beste, sant?

     • Enig med du!! Kanskje jeg finner den i køben?

 2. Fiiine ting!
  Jeg fikser ikke helt det sort/hvite! KNALLFINT er det, men jeg får det ikke til her hjemme! Så her blir det nok Ommagio vase i gul og hvit stripet og noen gullvaser som er mine RIGHT NOW :) Håper det går bedre med storegull, vi har foreløpig holdt hos friske hele gjengen! Helt utrolig, men av erfaring får vi det i februar! Og det er ganske utrolig med tanke på at jeg stadig vekk er innom influensasyke pasienter på jobben ;-/

  • Ikke alle plasser det passer, og jeg digger at ikke alle har det likt. En knallgul ommagio, eller gull er også lekkert. Varierer så veldig hos meg! Nå kribler det bare i fingrene å få en hvit ren base som kan utforskes. Er SÅ lei rød merbauparkett, trehvitt tak, og P A N E L!!

   Håper dere berger, her er storjenta i bedre form. OG satser på bhg i morgen! Nå er tålmodigheten strukket det det kan, og Torsdag når A kommer hjem fra sjøen kan ikke komme fort nok!

   Fin kveld vennen!
   KLEM

 3. Din smak er så stilig, og jeg er definitivt en fan av alle de vakre funn. Grisen er fantastisk, men det ser også vakker i metalliske farger. Ha en fin uke :-)

  • Så gøy at du liker det! ;) Metallisk er lekkert også, både gull, kobber og sølv.
   Fin kveld!

 4. Hihi, grisen! :) Er det en life-size piglet som du har til pynt? Jeg har en sau, så det er kanskje stygt å le ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>